• (19-04-2015, 17:17)   
  •   0   
  •  437 
Спортна мода 2015

Правилно подбран спортен начин може да се прилага не само във фитнеса, но и по улиците на града. Някои момичета като цяло носят единствено дрехи спортен стил - те са толкова удобни и привычней. Както и да е, винаги трябва да следват модата, дори ако това е само спортен костюм. Ще направим кратка екскурзия в женската спортна мода 2015 година.

Спортен стил 2015


Гъвкавост и спортни облекла надценяват невъзможно. Тя може да се облича в салона на разходка, и за пътуване извън града, просто като домашни дрехи. Тази година в тенденция прост елегантен черен костюм. В комбинация с бели обувки и тя ще изглежда безупречно.
Също така обърнете внимание на два цвята спортни костюми - това е чудесен вариант за всеки ден. Странични ленти за визуално удължават краката, а ярко декорация на цип и джобове на якето визуално сузят на талията. Носят му по-добре само със спортни обувки, черни или ярки (в тон полоскам) цвят.
Ако обичате да ярки и привлекателни дори в спортен стил, избирайте модели наситени цветове. И в салона, и на улицата ще бъдете в състояние да се открояват от общата маса.
Но спортна мода за пролет-лято 2015 г., е представен не само костюми. Да Не забравяме и за свитшотах - плетени пуловери, дошли от спорта и постепенно станали детайл от образа на съвременната жена.
Те се носят с дънки, спортни панталони, а понякога и с поли, къси панталонки и рокли. Под тях може да се носят не само кецове и маратонки, но и лоуферы, обувки на танкетке, обувки на токчета, ботуши ugg, ботильоны. Всъщност, тук ограничения на практика няма.
Докато навън все още е достатъчно хладно, може да се говори и за такива дрехи в спортен стил, като яке, още повече, че модата 2015 г. изисква да носят модели на точно този план. Фасоны могат да бъдат най-различни - къси-дълги, свободни и новите дрехи форма монтаж, точно и с много декора и обкова.
Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015
Заедно с"Спортна мода 2015" също четат: