• (19-04-2015, 17:17)   
  •   0   
  •  271 
Спортна мода 2015

Правилно подбран спортен начин може да се прилага не само във фитнеса, но и по улиците на града. Някои момичета като цяло носят единствено дрехи спортен стил - те са толкова удобни и привычней. Както и да е, винаги трябва да следват модата, дори ако това е само спортен костюм. Ще направим кратка екскурзия в женската спортна мода 2015 година.

Спортен стил 2015


Гъвкавост и спортни облекла надценяват невъзможно. Тя може да се облича в салона на разходка, и за пътуване извън града, просто като домашни дрехи. Тази година в тенденция прост елегантен черен костюм. В комбинация с бели обувки и тя ще изглежда безупречно.
Също така обърнете внимание на два цвята спортни костюми - това е чудесен вариант за всеки ден. Странични ленти за визуално удължават краката, а ярко декорация на цип и джобове на якето визуално сузят на талията. Носят му по-добре само със спортни обувки, черни или ярки (в тон полоскам) цвят.
Ако обичате да ярки и привлекателни дори в спортен стил, избирайте модели наситени цветове. И в салона, и на улицата ще бъдете в състояние да се открояват от общата маса.
Но спортна мода за пролет-лято 2015 г., е представен не само костюми. Да Не забравяме и за свитшотах - плетени пуловери, дошли от спорта и постепенно станали детайл от образа на съвременната жена.
Те се носят с дънки, спортни панталони, а понякога и с поли, къси панталонки и рокли. Под тях може да се носят не само кецове и маратонки, но и лоуферы, обувки на танкетке, обувки на токчета, ботуши ugg, ботильоны. Всъщност, тук ограничения на практика няма.
Докато навън все още е достатъчно хладно, може да се говори и за такива дрехи в спортен стил, като яке, още повече, че модата 2015 г. изисква да носят модели на точно този план. Фасоны могат да бъдат най-различни - къси-дълги, свободни и новите дрехи форма монтаж, точно и с много декора и обкова.
Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015

Спортна мода 2015