• (19-04-2015, 17:27)   
 •   0   
 •  491 
Пролетния сезон наметала 2015 г. официално е открит! Как се перчи с токчета в луксозна рокля и яке-косухе? Начин на трябва да бъде попълнена винаги и в този случай дъждобран просто не е необходима.

Женски модели наметала 2015 г.


Че толкова дълго да се разсъждава, на първо място, fashion-преглед на важно да се започне с описание на стилове наметала, които, както показват Седмицата на модата, ще бъдат най-търсени през 2015:

 • Свободата на движения на . С тези излишни подробности, ненужни аксесоари. На върха популярност модел на свободния намаляване, не стесняющие движение. Именно те отлично се съчетават с всички видове рокли, костюми, дънки. Освен това някои дизайнери представиха на света дрехи с широки ръкави (Christophe Lemaire). А Адам Lippes се оказа, че обемни шлифери, като на полненьких, така и на снажен момичета изглеждат зашеметяващо.

 • href="/sites/default/files/plashchi_2015_10.jpg">
  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015


 • Великолепието на колана . Пролетния сезон 2015 г., показа красотата на дългите женски наметала, украсени с елегантен колан. Къщата министерството на отбраната реши да направи акцент на талията, като се подчертава женствеността, великолепни пропорции на тялото представители на нежния пол. Така, Andrew Gn използва тънък колан, който като добавя начин на по-голяма изящности, финес. А италианската марка Marni реших да угодят на своите групировки творения с широк колан, който не само много, много дълъг, но все още има цвят, противоречащи плащу. Освен това този стил е идеален момичета с фигура "правоъгълник" .

 • Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015


 • Рокля . Ако в миналия сезон на върха на популярността е прикрит-палта, а през 2015 г. трябва в максимална степен да изглеждат женствени. Колекцията по фасоном пополнила стил икона Victoria Бекъм. А къщата на министерството на отбраната Wicket Ricci е създал модели, толкова много прилича на момиче малко рокли. Важно е да се отбележи, че дъждобран-обличам се отнася до класическия гардероб, защото съчетават такива дрехи със спортен стил, не си струва.

 • Дъждобрани 2015


  rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/plashchi_2015_17.jpg">
  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015


 • Двубортный шик . Тази класика, още дълго време няма да излезе от мода. Двубортные шлифери, както и всички други модели, винаги имат множество групировки. Да ги присъедини към своята колекция Victoria Beckham и Dries Van Noten. Те отлично се съчетава с брючным костюм и секси вечерна рокля.

 • Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015


 • Пищната красота . За пълен модата пролетния сезон 2015 година е подготвила много изненади в модели женски наметала. На първо място е важно да спомена за това, че модата Олимп обзема горна дреха с абстрактни щампи, която позволява да се скрие проблемните зони от любопитни очи. Освен това, тези момичета могат с удоволствие да се опитат толкова тенденция разкроена шлифери с широки ръкави. Ако на вкус са паднали фасоны строг, намаляване, стилисти препоръчват се обръщат към облеклото, декорированной бродерия.

 • Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015  Дъждобрани 2015 г. основните модни тенденции


  Разцъфваща пролет носи със себе си ярка, богата палитра от цветове в сегашната гама от наметала. Освен това наравно със слънчеви цветя набират все по-голяма популярност в нежни нюанси. Не само това, на подиума са препълнени с дрехи с цветни щампи, които ще ви помогнат да не се загубиш в тълпата, явно си настроение.
  За любителите на мистериозен черен дизайнери са създали кожени наметала, които през 2015 ще бъде достатъчно, за да ви направи щастлив всеки модницу. Освен това, в тренд модели от кожа в кафяво, синьо и цвят горчица.
  Що се отнася до използвания материал, след това на първото място микс на тъканите.
  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015

  Дъждобрани 2015
  Заедно с"Дъждобрани 2015" също четат: