• (19-04-2015, 17:30)   
 •   0   
 •  473 
Модни жилетки от плат 2015

Преди Много години жилетка е чисто мъжки предмет на гардероба и влизаше най-вече в състава на костюми-тройки. Към днешна дата такава безрукавка се превърна в почти задължително вещицей в гардероба на тази мода. През 2015 г. модни все още остават дамски жилетки от плат, но дизайнерите вече се обръща внимание не толкова фасону, колко различни детайла и декорированию.

Дамски жилетки 2015


През 2015 г. жилетки заемат все повече място в света на модата, превръщайки се по този начин, вече не е просто допълнение към образа, но неговата централна част. Дизайнерите смело комбинируют стилове, съчетавайки ги по между си с помощта на стилни жилетки. Преглед на основните модели, представени в новия сезон:

 • Жилетка-палто . Една от тенденциите на пролетта-лятото на 2015 година ще бъде дълга жилетка, напомнящ палто без ръкави. Дизайнерите препоръчват да го комбинирате с класически костюм или рокля до коленете. Цветовата гама е доста широка - са възможни, като приглушени, меки нюанси, така и по-ярки, сочни цветове. Да видите най-добрите модели можете да в колекциите на Dior и Cacharel .

 • Жилетки oversize . Преди няколко години представителки на прекрасния пол са се превърнали вземания неща в мъжки стил. През 2015 г. тази тенденция се отрази и на жилеток. На пръв поглед, младежки и дързост, те все още се повтаря контурите на фигурата, като по този начин добавянето на женственост в образа. Такива жилетки ще оценят и бизнес-вумен, стилен и решителни. Да завърши образ ще суитчър бял цвят и панталони-брич, в съчетание с класически едноцветните лодочками.

 • Рокля-жилетка . Хит на новия сезон ще се превърне жилетка като самостоятелна част от гардероба на жените. Мач такава рокля модни дизайнери съветват с босоножками на висока танкетке, допълни начин ще помогне на модерна чанта-месинджър. Ярък пример за такава смела стъпка ние виждаме в новите колекции на Paul Smith и Ports 1961.

 • Къси жилетки . Веднъж модни дънкови жилетки отново в тенденция през 2015 година. Те са напълно подходящи за летния период. Чрез комбиниране на такава жилетка с по-къси однотонным топ и най-различни пола-"слънце", вие няма да останете незабелязана на нито едно парти.


 • През 2015 г. дизайнери-модни дизайнери препоръчват да не се страхуват да комбинират на пръв поглед несочетаемое. Хвърлят предизвикателство на обществото, създаване на смели образи и покоряването на всички своята неповторима индивидуалност и усещане за стил, модерен и изключително красиви жилетки ви помогне!
  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015

  Модни жилетки от плат 2015
  Заедно с"Модни жилетки от плат 2015" също четат: