• (19-04-2015, 17:33)   
 •   0   
 •  646 
Ноктопластика френч 2015

Френч - това е вариант за маникюр, която почти никога не излиза от мода. Френски маникюр жените ценят за гъвкавост, за това, че той е много подходящ за различни дрехи, за всеки сезон и повод.

Френч-маникюр 2015


Тази година този вид маникюр е популярен, но е натрупала и нови, интересни неща:

 • Класически бял френч 2015 днес взето декоративни кристали или да го правим "обратен" - в този случай се отделя бял лак не от върха, както е дупката-основата на нокътя. Такава нийл-арт подходящ и за празнични събития, така и за работни ежедневието. Той изглежда изящно и стилно.

 • Много романтично изглежда красив френч 2015 с ажурным модел, повторяющим шарка от дантела. Този дизайн, по-често избират булката - тя е невероятно нежна хармония със сватба рокля.

 • Популярен черен или златен френч. Тази опция изглежда на ноктите необичайно, различно и елегантно. Черно може да е идеално допълват случайни или клубна екипировка, злато - рокля за специални случаи.

 • Цветен френч 2015 - един от фаворитите за сезона. Този нийл-изкуството отлично се съчетава с пролетно-летни нарядами. Лъки за него могат да се използват пастелни тонове, така и светли, а също и комбинация от тях.

 • Новост 2015 техниката френч се смята за съчетание на класически и "обратната" френча. Подобен маникюр е идеален за различни дейности в зависимост от това, в каква цветова гама то е направено.


 • Френч с шарките - новости 2015


  Модерен френски 2015 - това не е само комбинация от два цвята. Френски маникюр още в минали сезони имаше фигура, която може да бъде като цветя-фантазийным, така и геометричен. Например, с лятна рокля, или сарафаном подходящо ще изглежда френч с цветя или пеперуди. Огнен или лента френч комплимент към вечерния образ. Популярни и ориенталски мотиви, рисованные на ноктите си пейзажи. Вярно отделят чужбина френча пайети, а не само малки, но и големи - в формата на звездички, обемни точки. Ако искате малко разсеян и весел маникюр, тогава може лесно да нарисуват над "линия на усмивката" сърца, очи, като котка мордочки. Лак-основа под френч с шарките могат да се използват като естествени цветове, така и такива наситени, като червено, plum, blue Оригинално може да се играе и в комбинация с лъскава и матирана нюанси.
  Ноктопластика френч 2015 - това е полето за вашите фантазии и творчеството на майстора.
  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015