• (19-04-2015, 17:33)   
 •   0   
 •  982 
Ноктопластика френч 2015

Френч - това е вариант за маникюр, която почти никога не излиза от мода. Френски маникюр жените ценят за гъвкавост, за това, че той е много подходящ за различни дрехи, за всеки сезон и повод.

Френч-маникюр 2015


Тази година този вид маникюр е популярен, но е натрупала и нови, интересни неща:

 • Класически бял френч 2015 днес взето декоративни кристали или да го правим "обратен" - в този случай се отделя бял лак не от върха, както е дупката-основата на нокътя. Такава нийл-арт подходящ и за празнични събития, така и за работни ежедневието. Той изглежда изящно и стилно.

 • Много романтично изглежда красив френч 2015 с ажурным модел, повторяющим шарка от дантела. Този дизайн, по-често избират булката - тя е невероятно нежна хармония със сватба рокля.

 • Популярен черен или златен френч. Тази опция изглежда на ноктите необичайно, различно и елегантно. Черно може да е идеално допълват случайни или клубна екипировка, злато - рокля за специални случаи.

 • Цветен френч 2015 - един от фаворитите за сезона. Този нийл-изкуството отлично се съчетава с пролетно-летни нарядами. Лъки за него могат да се използват пастелни тонове, така и светли, а също и комбинация от тях.

 • Новост 2015 техниката френч се смята за съчетание на класически и "обратната" френча. Подобен маникюр е идеален за различни дейности в зависимост от това, в каква цветова гама то е направено.


 • Френч с шарките - новости 2015


  Модерен френски 2015 - това не е само комбинация от два цвята. Френски маникюр още в минали сезони имаше фигура, която може да бъде като цветя-фантазийным, така и геометричен. Например, с лятна рокля, или сарафаном подходящо ще изглежда френч с цветя или пеперуди. Огнен или лента френч комплимент към вечерния образ. Популярни и ориенталски мотиви, рисованные на ноктите си пейзажи. Вярно отделят чужбина френча пайети, а не само малки, но и големи - в формата на звездички, обемни точки. Ако искате малко разсеян и весел маникюр, тогава може лесно да нарисуват над "линия на усмивката" сърца, очи, като котка мордочки. Лак-основа под френч с шарките могат да се използват като естествени цветове, така и такива наситени, като червено, plum, blue Оригинално може да се играе и в комбинация с лъскава и матирана нюанси.
  Ноктопластика френч 2015 - това е полето за вашите фантазии и творчеството на майстора.
  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015

  Ноктопластика френч 2015
  Заедно с"Ноктопластика френч 2015" също четат: