• (19-04-2015, 17:34)   
 •   0   
 •  423 
Косата - мода 2015 г.

Противно на общоприетото схващане, че "модата не може да се справи", повечето от жените все още участват в състезания. И това се отнася не само за дрехи и обувки, но и прически.

Мода 2015 и косата


Много тенденции са преминали през 2015 година от 2014 г., така че, ако миналата година вече сте направили модерна прическа, то тогава ви остава само да бъдат коригирани с нови разработки. Сред най-популярните прически могат да бъдат следните:

 • "боб", който може да се прибира напълно различни начини в зависимост от структурата и гъстотата на косата;

 • любимото ми много "каре" - кратко директна или удължена рваное, но, така или иначе, много женственное;

 • "pixie" - младежка прическа, която е препоръчително да се носят с помия върху бретон;

 • "гарсон" - прическа, особено подходяща за директни гъста коса и отговаряща на изискванията на актуалното ретро стил;

 • "каскада", целящ да им покаже красотата на косата със средна дължина и е чудесно съчетание с различни стилове, вярно е, който изисква внимателно подреждане.


 • Но ако вие - носителка на дълга коса, то не си струва да приемат радикални решения, да се отдадат само на капризите на модата. За дълга коса стилисти обяви сезон естественост и простота. Актуални ще бъдат гладки свобода косата, китка, "конски опашки", преплитане и опашка, всички видове къдрици.

  Цвят на косата - мода 2015


  Тъй като в следващия сезон в тенденция ще натуральность, това не струва много да се промени и естествения си цвят на косата. Мода 2015 за оцветяване в светли коса водещо до меден, ръж, златистите нюанси. В блясъка на пролетното слънцето гали те ще бъдат добре се преливат.
  Какви тъмни косми ще бъдат на мода през 2015 също лесно да се отгатне - черен, шоколадов цветове са лидери, но за това, за да те "оживяха", стилисти препоръчват да се боядисват ги в дълбоки сенки с чернильным или виолетов блясък.
  Мода 2015 на боядисване червена коса варира от меден до ярко оранжево или дори рубинен цвят. Хит на лятото и пролетта ще бъде червени къдрици с высветленными върховете.
  Мода 2015 на оцветяване на косата предпочита такива техники като брондирование , балаяж, омбре, когато, от една страна, се запазва истинския цвят, но от друга - той се превръща в по-интересен и многостранен.
  При боядисване не забравяйте да се вземе предвид, че цветът на косата гармонировал с цвета на вашата кожа и цветотипом вид, както и се старайте по-активно да се грижим за шевелюрой, подвергшейся химически красителям.
  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.

  Косата - мода 2015 г.
  Заедно с"Косата - мода 2015 г." също четат: