• (19-04-2015, 17:35)   
  •   0   
  •  390 
Нови тенденции в модата 2015

Всеки сезон диктува ни нов стил и силуэтные решение в скоро време. Фирмата предлага огромно количество свежи идеи и актуални модели, от които можете лесно да изберете нещо по-специално, подходящо точно за вашия тип фигури , цветотипу, вкусови предпочитания. Преглед на основните нови тенденции в модата 2015.
Силуэтные решения
Много дизайнери през сезон 2015 г. при разработването на най-новите тенденции в модата демонстрира желанието за графичен и кратка силуэтам. Изчистени линии, разбираема форма, ясно очерченные детайли - всичко това, което придава на жената статусность и сериозност. Подобни неща от последните колекции могат лесно да се поберат в офис гардероб или в ежедневния стил на градски момичета. Ярък пример за такива неща, която ще бъде на мода през 2015 г., са дълги шлифери-халати за баня.
Друга модна тенденция за 2015 г. по отношение на силуета се изразява в използването на етнически мотиви, по-специално огромно количество неща свободно, летящ намаляване с тапицерия от ресни, както дълга, така и къса. Разбира се, не си струва напълно да се обличаш като представител на някакъв народ, но ето закупите цветастую пола нива или свободна блуза не боли.
И накрая, струва си да се обърне внимание на тази основна тенденция на модата 2015 като повсеместното използване на кожени неща и детайли. През 2015 г. най-спешно нещо за пролетно-есенния период ще се превърне в кожена пелерина Х-силует, който перфектно подчертават достойнствата на фигурата. Чудесен придобиването ще стане кожена рокля директно намаляване - това е една от най-ярките тенденции на модата 2015.
Цвят 2015
Ако говорим за цветове, водещи тази година ще бъдат: черен, бял, кобальтовый и цвят ультамарин, всички нюанси на жълто, марсала, както и каки. Тези модни тенденции 2015 в областта на цветовете се отнасят и до обувките.
През лятото най-подходящата решение ще бяла total look, както в града, така и извън него. В офис спокойно могат да се носят рокли риза цвят каки или леко жълти sundresses.
Прекрасна решение за вечерта ще бъде рокли от една от най-благородните и най-търсените тъкани на тази година - черно гипюра. Алтернатива на него може да служат, наситени, дълбоки нюанси на червено, бордо и синьо. Да Не забравяме, че в модата и разнообразни щампи, също така много популярни ще бъдат тъкан с ефект металик или блестящи материали.
Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015

Нови тенденции в модата 2015
Заедно с"Нови тенденции в модата 2015" също четат: