• (19-04-2015, 17:35)   
  •   0   
  •  539 
Модни маратонки 2015

Стил спортно-шик придоби значение не толкова отдавна, само преди няколко сезона назад, но вече успя да се превърне в един от най-обичаните от градски модата от цял свят. Това не е изненадващо, защото в него хармонично се съчетават удобство и елегантност, най-новите технологии и традиционния приятелка, прости и функционални елементи и необичайни аксесоари. За тези, които обичат този стил, се интересуват от спорт или просто иска да бъде в крак с най-новите модни тенденции, ще бъде интересно да научите, какви маратонки ще бъдат модерни през 2015 година.
Популярни модели маратонки
Nike Air Max модел спортни обувки, който е популярна почти веднага след своята поява. Благодарение на удобството за носене и огромен избор на цветове такива маратонки, може да вземете почти за всеки начин. През пролетта на 2015 г., най-модерни ще бъдат маратонки този модел, украсен с цветни орнаменти.
Друг популярен модел на тази фирма - "Найки" Roshe Бягай, докато още само се превръща в актуална в качеството на обувките не само за тренировки, но и за ежедневието. Маратонки имат по-добра форма, в сравнение с Air Max, а това значи, че добре ще се комбинира с поли и рокли.
Цялата линия маратонки на 2015 година за жени фирма New Balance, ще бъде в търсенето не само за носене в стените на спортна зала, но и извън него. Е, ако искате да закупите най-модерните маратонки 2015 а след това обърнете внимание на най-различни и необичайни модели на спортни обувки от Chanel.
Възможности в комбинация с кроссовками
Най-очевидният комплект със стилни кроссовками 2015 - това са дънки и тениска или пуловер. Но такова украшение може да се направи по-интересно, като, например, върху тениски съкратен сако или добавянето на пуловер обемни колиета и каффом на ухото.
Модни маратонки в комбинация с ультракороткими къси панталони, лек копринен топ и олимпийкой - още един достатъчно прост и в изготвянето на вариант на ежедневна look а. Да се допълни с възможно по модерен през този сезон аксесоар, като кожена раница.
А ето една необичайна комбинация с женските модни кроссовками 2015 година: облечете се с тях, плътен черен чорапогащник, пола-миди от плат, добре държаща форма, и пуловер или блуза с кратка деним яке . Друг вариант - рокля-пуловер, с дължина до коляното, бели маратонки и подходяща по цвят обемна чанта.
Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015

Модни маратонки 2015
Заедно с"Модни маратонки 2015" също четат: