• (19-04-2015, 17:35)   
  •   0   
  •  571 
Мода за пълни 2015

Момичета в тялото все по-често се появяват по модните подиуми на модните хитове и красят кориците на списания. А това означава, че възможностите за избор са наистина стилни дрехи за фигуристых дамите през този сезон ще бъде много повече. Преглед на основните модни тенденции за пълен 2015.

Мода 2015 за пълни жени


Мода за пролетта и лятото на 2015 за жените ни предлага огромно разнообразие от модели и цветови решения. Вече не е необходимо да кутаться в безразмерные балахоны, всяко тялото е добре, ако собственикът му се чувства хармонично.
В топлия сезон дизайнерите предлагат да изберете леки, лети поли и рокли за пълни на мода през 2015 година. Поли може да има лека денивелация, трапецовидна форма, която хармонизира пропорции и ще направи фигурата по-уравновесена. Рокли могат да бъдат с акцент върху талията или със завишени си линия. Подобни силуети удължен фигурата нагоре и визуално ще я направят по-тънък. Не трябва да се страхуват дължина макси, тя, както и миналата година ще бъде една от най-актуалните в топлото време на годината. Поли, рокли, sundresses такава дължина, изработени от леки, ефирни материи, например коприна или шифон, ще се превърне за вас в невесомое същество, фея фею.
Мода 2015 г., на дънки за пълни, както и на много други неща, датира от 70-те с техните културата на хипитата и в духа на свободата. Затова най-подходящата силует на панталоните да станат модели клеш. Само не трябва да участват в силна ширина, е достатъчно малък да се набляга на тази форма. Тези дънки ще ви помогнат визуално да извади краката си и да ги направи по-тънки, а бедрата в контраст с долната част на панталоните си, ще изглеждат по-тесни.
Мода 2015 за пълни жени като върха комплекти препоръчва да изберете по мярка стегнати блузи от естествени материи, туники, както и на потници и тениски от плътно трико. Ако лятото не сте прекалено топла, а след това отгоре да се хвърли удължен сако или толкова популярен през този сезон жилетка без ръкави. Такава дреха ще създаде необходимите вертикални линии, които са добре опъната фигурата нагоре.
Цветове и щампи за модни облекла за пълни
Мода за пълни момичета 2015 ни предлага да не се притесняват от прекалено ярките, крещящи цветове, обратното, едно нещо в пакет може да играе водеща роля чрез своята активна оцветяване. Така през 2015 г. са най-подходящи цветове ще станат жълто и наситен син цвят. Те имат достатъчно градация, че всяко момиче е успял да вземе този вариант, който е най-подходящ за нея по цветотипу. Да Не забравяме и за популярността на нежни цветове в топлото време на годината. Също така всяка година на мода са напълно бели total-look и, и този сезон не е изключение. Освен това, пълно с момичета, които желаят визуално да направите силуета на няколко по-тънък и по-лесно, може да опитате да експериментирате със студени нюанси, тъй като дрехи, която е боядисана в подобни тонове, се възприема от окото като по-тесен.
Ако говорим за фактурах, трябва да се пазят от излишен блясък. По-добре да изберете плат с матиран ефект. Блестящи елементи могат да присъстват, но като акценти, а не като водещите парчета от дрехи. Например, блестящ, може да бъде яка от сако или переливающейся кърпа може да се украсяват врата блузи.
Модерни щампи от сезон 2015 също водят началото си в модата на 70-те години. Това разнообразие от абстрактни геометрични фигури, които, замысловато се пресичат, създавайки необичайна фигура на тъкани. Тези цветове са много подходящи пълна момичета, особено, ако в тях много вертикални ярко оцветени елементи. Друг популярен принт - цвете, който в модата всеки сезон. Но с помощта на дамите с форми трябва да бъдат внимателни. Докато по-тънка момичета дизайнери предлагат се смесват в един пакет няколко флорални мотиви, по-пълен красавицам по-добре се облича едно нещо, украсена с цветя, а останалата част от комплект да изберете по-спокойна цветове.
Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015

Мода за пълни 2015
Заедно с"Мода за пълни 2015" също четат: