• (19-04-2015, 17:36)   
  •   0   
  •  1120 
Благодарение на активното развитие на различни модни марки, както и линии на дрехите през тази година може да се наблюдава огромно разнообразие от актуални модели летни рокли през 2015 така че спокойно можете да изберете това, което най-много ви харесват и не се страхуват да се окаже не са в тенденция.

Къса фасоны летни рокли 2015


Нарастването на популярността на огромен брой от независими дизайнерски марки доведе до това, че сега на мода едновременно стил се намира непосредствено четири десетилетия - 50-те, 60-те, 70-те и 90-д.
Първите ни предлагат зашеметяващи модели летни рокли 2015 г., е вдъхновен от стил new look и модата на следвоенна години. Чисти и спретнати, деколте, подчертан бюст, тънка талия, често перетянутая колан или колан, буйни клешеные поли - всичко онова, което съвременната мода е взел от 50-те години. Такива рокли разтягане може да се нарече къси, обикновено те са с дължина midi или малко над коленете. Тези рокли са подходящи и в дневната и вечерната група, достатъчно е само да изберете подходящия цвят.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015


А-силует от 60-те години и сега е в разгара на модата. Изчистени линии, графични комбинации, дължина мини - всяко момиче може да се подбере оригинална рокля с А-силует. Такива летни рокли изглеждат чудесно както за пълни жени, така и на худышках, най-важното, внимателно изберете размер. В този сезон на смяна аскетизму в детайли и довършителни такива рокли дойде свободата в избора на богата обков и силно декорирани детайли.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015


[group1] []"href="/sites/default/files/fasony_letnih_platev_2015_6.jpg">
Фасоны летни рокли 2015


70-те - време на разцвета на движението на хипитата, което означава стремеж към свобода, лекота и натуральности. Свободни рокли-ризи и туники със спаднала линия на талията - едни от най-актуалните модели рокли за лятото на 2015. Избирайте бели варианти, украсени с дантели и бродерии, дънкови рокли-ризи и ярки туники с дължина малко под средата на бедрото.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015


За тези, които в рокля, преди всичко, търси секси, по-точно ще отидат модели на рокли за лятото на 2015 г., е вдъхновен от модата на 90-те години. Еластични материали, ярки цветове, мини, обтягивающий силует - всичко, което трябва да бъде в идеалния рокля за клуба или разходка. Препоръчваме да се обърне внимание на непознати тогава, но такива актуални сега бандажные рокли.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015


Дълги фасоны летни рокли 2015


Модели на рокли за лятото на 2015 г., не са лекувани и без възможности дължина на макси. В такъв рокля или сарафане така е удобно за разходка по брега на морето или да отидете вечер в кафе с приятелките си, още повече, че актуални фасоны тази година, тъй като никога не са прости и елегантни. За дневна чорапи дизайнерите предлагат да се обърне внимание на лети модели от коприна и шифон с акцентированной линия на деколтето и на гърдите и буйни, многопластова, летящей пола. Тези рокли могат да имат напомпаната на талията (силует "принцеса") или акцентированную си линия. В рокля от този вид на момиче изглежда по-тънък и по-висок. При по-изискан оформянето на този стил е идеален дори и за вечерно излизане.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015


Друг вариант на актуалното фасона макси рокля за лятото на 2015 - директен приятелка. Такива рокли обикновено се извършват от фино трико и имат разрези от двете страни за по-лесно движение, но в този сезон също така са актуални ще бъдат такива тъкани като памук, лен и тънък деним. Тези рокли могат да имат отворен отгоре, на тънки ремъци или пълни ръкави. Най-важното при закупуване на рокли подобен силует - лесно да го носите, тъй като обикновено то се побира в дневните часове и за по-удобно придвижване по нажежената на лятното слънце улиците.
Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015

Фасоны летни рокли 2015
Заедно с"Фасоны летни рокли 2015" също четат: