• (19-04-2015, 17:41)   
  •   0   
  •  1906 
Дънкови рокли 2015

За голяма радост на много момичета е на мода подиума тази година се върнаха на рокли от деним. Изключително популярни в 70-те години на те отново нахлуват в живота ни и са готови заполонить нашите гардероби. Много модни дизайнери ги включват в своите модни колекции, така че, формирайки своя годишен начин, не пропускайте и не забравяйте за дънкови рокли.

Модни дънкови рокли 2015


Най-много деним мода внимание обръщаме такива модни дизайнери като Albеrta Ferrеtti, Marquеs Almеida и Guсci. В техните колекции са толкова много деним, че беше невъзможно да не забележите, че тази явна тенденция.
Вие смело можете да придобиват дънкови рокли са най-различни стилове. Най-често се е срещал с А-силует, както и джинсовое рокля-риза. Най-важната препоръка, тази година на мода чисти джинси без пайеток, бродерии и камъни. Но спокойно може да се съчетаят джинсовое рокля с дантела, шифоном, коприна, кожа. От най-модерните цветове, можете спокойно да се спирам на множеството варианти - от бяло и светло синьо до тъмно синьо.
Дължина може да бъде и различна, въпреки че се срещат най-често на одитни midi-модели. Но и дълго джинсовое рокля изглежда много впечатляващо, особено ако тя съчетава в себе си класически деним и нежен прозрачен шифон.
Основния тренд в деним мода - рокля-риза с дълъг цип по цялата дължина на изделия. Този елегантен и лесен приятелка с външни джобове и други атрибути ризи прави парче е много крехък и фин. През лятото трябвало да го носят с пояском, а при лошо време под него може да се постави върху гамаши, и тогава рокля ще се превърне в инфлацията.
Освен това, в редиците на прости и универсални рокли са хит модели със средна дължина до коляното с подчертана линия на талията и без никакви украшения. Да се носят ги като случайни облекло за разходка, за почивка, за срещи с приятели. А ако се допълни с начин на аксесоари, които е възможно да се създаде изображение за трудови ежедневието.
Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015

Дънкови рокли 2015
Заедно с"Дънкови рокли 2015" също четат: