• (19-04-2015, 17:42)   
  •   0   
  •  614 
Рокля за всеки ден 2015

Пред ярък и горещ летен сезон и вече е време да се мисли за обновяването на гардероба си. И разбира се, когато както през лятото да се носят рокли - тези елегантни и женствени. Какви модели на ежедневни рокли ще бъдат модерни през 2015 - ще научите в тази статия.

Повседневны рокли 2015 г.


Тази година дизайнерите залагат на създаване на елегантен и очарователен начин, което прави момичета такива деформирани, дори и в обикновен делничен ден. Рокли, носени от жените от различни възрасти и сфери на дейност. По време На работа и разходка рокля е в състояние да вдигне настроението, промяна на отношението ни към най-различни неща.

Цветовата палитра рокли за всеки ден през 2015


Отново на мода щампи - най-различни геометрични фигури. Не по-малко значение животни и флорални мотиви, и те доста често се срещат в летни рокли.
Ако говорим за по-класическите варианти, а след това на мода бял, черен, син и сив. Също набира популярност, "вкусни" млечни продукти, сметана, карамел и шоколадови нюанси.

Фасоны ежедневни рокли - мода 2015 г.


Рокли за всеки ден през 2015 г., ще има богата облицовки - воланы и къдри, покривка, различни вложки и деколтета на различни места, за привличане към него на специално внимание.
Също така много популярни рокли с асиметрични кроем ръкави, подгъва, силует на гърдите. Тази техника прави рокля е особено интересно. Ежедневни рокли в пода през 2015 г., са представени с леки и летящими фасонами А-силует.

Платове за ежедневни рокли 2015 г.


За разходка в лятната града идеално облекло от памук или лен. Но ако планирате вътрешността на пътуване или разходка на хладно вечерта, трябва да има в гардероба на вязаное рокля.
Модерни остават трикотажни офис рокли. И разбира се, не може да заобиколи темата джинса - всички продукти на гардероба от него изключително популярни през новия сезон.
Каквото и да изберете за себе си, бъдете сигурни, че е вече само фактът, че сте облечени в рокля, а не в дънки или къси панталони, прави изискана, женствена и стилно в тази и във всяка друга година. В края на краищата рокля - това в продължение на векове нашата форма дрехи, и само в него ние можем да разкрием цялата истинската си природа и да се "включи" жена вътре в себе си, такава крехка и беззащитную, която мъжете и искате да подадете ръка или отваряне на вратата.
Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015

Рокля за всеки ден 2015
Заедно с"Рокля за всеки ден 2015" също четат: