• (19-04-2015, 17:43)   
  •   0   
  •  358 
Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти - невероятно удобни обувки, която ультрамодной повече от 10 години. По целия свят момичета и жени от различни възрасти и с различен социален статус, с голямо удоволствие ги носят, а известните дизайнери прилагат много усилия, за създаването на все нови и нови модели. Тази година представени много интересни неща, така че да не губим време да се запознаят с новините.

Модерен балет апартаменти 2015 г.


От година на година се появяват все нови фасоны, материали, форми, цветове, декор. Но неизменна остава изключителна женственост и уникалност на тази обувка. Отличителните белези на балеток е тънка подметка и малък каблучок. Те са с формата си напомнят на pointe обувки балерина, поради което и са получили своето име.
Най-смели модели тази година балет апартаменти са от материал, външно наподобяващи кожата на влечугите. "Под питон" и от естествена кожа на влечуги през тази година шият обувки и аксесоари на много дизайнери.
Още една тенденция, която е налице в балеточной мода - остри пръсти. С него вашата обувка става по-универсална и много биологично изглежда с много видове облекло - с дънки и място за вечерни рокли. Но това е само мысок не трябва силно се открояват, но само малко да действа. Дори и casual облекло с такива балетками изглежда по-женствена.

Модни цветове балеток през 2015 г.


Цветовата гама стилни балеток през 2015 година е много разнообразна. Популярни остават нежни пастелни цветове . Но за amatures, се открояват от тълпата дизайнери предлагат ярко-червени модел, гъсто осеян с пайети или е изключително нежни модели, изработени от бежов дантела, поради което те почти не се вижда на крака и изглежда, че ходиш бос.
Много модерен цветен принт може да бъде допълнен с обемни елементи от същия материал, че балет апартаменти. А като цветя серединок могат да действат метални елементи, например, нитове или по-нежни мъниста.
Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015
Заедно с"Балет апартаменти 2015" също четат: