• (19-04-2015, 17:43)   
  •   0   
  •  216 
Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти - невероятно удобни обувки, която ультрамодной повече от 10 години. По целия свят момичета и жени от различни възрасти и с различен социален статус, с голямо удоволствие ги носят, а известните дизайнери прилагат много усилия, за създаването на все нови и нови модели. Тази година представени много интересни неща, така че да не губим време да се запознаят с новините.

Модерен балет апартаменти 2015 г.


От година на година се появяват все нови фасоны, материали, форми, цветове, декор. Но неизменна остава изключителна женственост и уникалност на тази обувка. Отличителните белези на балеток е тънка подметка и малък каблучок. Те са с формата си напомнят на pointe обувки балерина, поради което и са получили своето име.
Най-смели модели тази година балет апартаменти са от материал, външно наподобяващи кожата на влечугите. "Под питон" и от естествена кожа на влечуги през тази година шият обувки и аксесоари на много дизайнери.
Още една тенденция, която е налице в балеточной мода - остри пръсти. С него вашата обувка става по-универсална и много биологично изглежда с много видове облекло - с дънки и място за вечерни рокли. Но това е само мысок не трябва силно се открояват, но само малко да действа. Дори и casual облекло с такива балетками изглежда по-женствена.

Модни цветове балеток през 2015 г.


Цветовата гама стилни балеток през 2015 година е много разнообразна. Популярни остават нежни пастелни цветове . Но за amatures, се открояват от тълпата дизайнери предлагат ярко-червени модел, гъсто осеян с пайети или е изключително нежни модели, изработени от бежов дантела, поради което те почти не се вижда на крака и изглежда, че ходиш бос.
Много модерен цветен принт може да бъде допълнен с обемни елементи от същия материал, че балет апартаменти. А като цветя серединок могат да действат метални елементи, например, нитове или по-нежни мъниста.
Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015

Балет апартаменти 2015