• (19-04-2015, 17:43)   
  •   0   
  •  519 
Модно мелирование 2015

С настъпването на пролетта много от жените се интересуват, модерен ли мелирование през 2015 година. Според препоръките на водещи стилисти си струва да подчертае естествената красота на косата отделяне на цветовете на отделните направления. Този метод на боядисване на косата фокусира вниманието върху наситеността на цветовете и визуално увеличава обема. Снимки на известни личности с увереност казват ни, че мелирование през 2015 г. все още е на мода. Говорим за често прилагани видове на тази техника на боядисване на косата.

Мелирование - модерни техника 2015


Традиционното мелирование . Вече стана обичайно за нас такъв тип мелирования косата през 2015 г. все още остава актуален. В тази техника да се боядиса цялата дължина на кичура коса. Дебелината на осветляемой направления трябва да бъде не повече от 3 мм, така че вие ще получите най-естествен резултат. Актуални цветови решения на тази година - бежово, перла, седеф и пшеничен. Вид на избелели направления на по-общо е подходящ естествено-русым и светло русым на жените.
Бликующее мелирование . Често се използва в 2015 г. мелирование с отблясъци, създава оптичен ефект лучика слънце, отразена в косата си. Може смело да се прилага като съвсем млади дами, така и за дами вековна възраст. За този вид мелирования подбрани модни тонове на кафето, орех, бежово и канела.
Брондирование коса . Мелирование на тъмна коса 2015 в стил BROND (Brown+Elena) дава на "скъпите" природни нюанси. Модерна гама на тази година - тъмно кафяво, шоколад, вкусен, а също и кафе на нюанси с докосване на блонда. Постигане на желаните ефект не винаги е възможно за едно оцветяване, това зависи главно от тип коса и първоначалния цвят. Прилагането на няколко сходни тонове дава възможност да се получи ефект на обема с блещукащите кичури.
Френското мелирование . Модно щадящее мелирование през 2015 година. Тя се препоръчва да се прилагат светъл шатенкам и русоволосым на жените. Козметична компания на Франция на L ' Oreal първия разработи боя, която изсветлява косата на четири тона за едно оцветяване, и оттам идва името на този тип мелирования. Модни нюанси на този сезон - златисто-бежово, орехово-пшеничен и светло кафяво.
Мелирование омбре (балаяж или деграде) . Тази технология дава възможност да се оцвети краищата на косата с постепенен преход от тъмно към по-светло на цвят. Изглежда завораживающе не само на прическите с дълга коса, но е подходящ и за къси прически. За стилни млади момичета се предлага широка гама от ярки цветове и ефект "езици пламък". Модни нюанси на традиционната омбре в сезон 2015 стомана - кафе, вкусен шоколад, бежово, кафяво.
За разлика мелирование . За сметка на оцветяване направления на различни ширини и контраста на цвета вашата коса ще изглежда обемно. Не трябва да се прилага светловолосым и блондинки. Тази разновидност на обезцветяване направления подходящи за буйни косми с тъмен цвят.
Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015

Модно мелирование 2015
Заедно с"Модно мелирование 2015" също четат: