• (19-04-2015, 17:44)   
  •   0   
  •  1186 
Маникюр - мода 2015

Та жената се чувствала привлекателна, тя трябва да бъде уверени в това, че нейният образ е напълно завършен. Перфектният маникюр е създаден, според модни тенденции 2015 г., играе в този далеч не е последната роля.

Мода пролет-лято 2015 - креативен маникюр


С ръкавици, покриващи стилните женски пръсти красиви, ас! Така че, основния тренд тази година - стил "гол" . Отдавна е известно, че на върха на популярността естествен грим и същото облекло. Ето една модерна тенденция стигна и до един маникюр. Така че, в този случай нюанс на лака трябва да съвпада с оттенък на кожата. Не само изглежда красиво, но още и на пръстите да изглеждат по-дълги.
Цвят "металик" важното сега не само обувки, но и в маникюре. Се радват на безпрецедентно търсене сребристи, златисти нюанси, медни, стоманени. Ако имате желание, можете да комбинирате такъв лак с пайети на тон по-светъл или по-тъмен основен фон.
Мода 2015 показва в целия си блясък тази техника на оцветяване като лунен маникюр. В момент на боядисване на ноктите, неговата основа се откроява "полумесец" под формата на контрастиращи цветове.
Не по-малко популярни матови лакове. Те могат да бъдат като бежово, така и на шоколад, черно.
Що се отнася до всички видове шарки, а след това в тенденция и геометрични фигури, които се различават значително по цветова гама от лак, която е покрита с голяма част от нокътната плочка.
Ефектът от "омбре" от значение е не само на косата, но и в маникюрном изкуство. В този случай може да бъде спокойна палитра, така и кричащая, изпълнен с ярки цветове, са поправките начин.
Мода 2015 г., това е още и всички известни френски маникюр. Ако по-рано върха на ноктите само с бял лак, а след това вече може да се използват всякакви цветове: мента, корал, червено, черно, синьо и други.
Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015

Маникюр - мода 2015
Заедно с"Маникюр - мода 2015" също четат: