• (19-04-2015, 17:53)   
  •   0   
  •  546 
Маратонки 2015

Да съчетаете стилните маратонки с бизнес костюм , рокля и пола в сезон пролет-лято 2015 г. на върха на популярността. За разнообразяване на своя класически начин на ноткой спортивности по рамото всяка красавица. В този важното е да умеете правилно да се комбинират нещата, добре подбрани аксесоари, за да може идеално да подчертае собствената си красота, да се прояви индивидуалност.

Най-модерните маратонки 2015 г.


Седмица на висшата мода в романтичен Париж белязана от нова спортна колекция от къща на Chanel. Всеки модел е направен от памук, тюл, украсен с инкрустации от замшевой кожата на младото теле. Добавка образ на съвременната жена, живееща в метрополията, колан, чанта, коленете. Най-интересното е, че приключи показването на любими Карл Лагерфельда - Кара Делевинь . Тя си вид на булката в маратонките си показа, че този сезон такива обувки да се носят дори на толкова важно за всяко момиче триумф.
Маратонки 2015

Маратонки 2015


href="/sites/default/files/krossovki_2015_12.jpg">
Маратонки 2015


Не обошло страна на новото спортно тих и тънък глас и търговска марка на Dior. Новост за сезона 2015 стомана обувки от перфорирана кожа и велур. Този италиански елемент от гардероба има метални как дупки за връзки, така и логото на себе си на тях. Самият чорап за обувки с червена кожена вложка. Друга, не по-малко популярен модел от известната модна къща, - кожени фланелен обувки, стелки, които са изработени от естествени материали. А Dior Fusion Sneakers - предпочитан от много обувки, изработени ръчно. Украсена е творение на разноцветни пайети. Освен това в тях липсват връзките на обувките.
Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015


Dolce&Gabbana е създал невероятни маратонки от кожа напа. Между другото, напа - кожен материал, полученият от кожи от едър рогат добитък. Основното му предимство - дълъг живот. Обувки отгоре е покрита с тънка черна дантела. Гумена подметка с логото на марката. Обувките са изработени от памук. Същия модел модната къща е представена и в страстно червен цвят, който идеално дополняющем черен делови костюм. Тези обувки помага да изразите индивидуалността. Маратонки създадени от естествени материали. Чорап златисто, украсена с метална вложка.
Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015


Разбира се, основните тенденции 2015 година докосна мода-известни спортни марки маратонки, които са станали не само още по-комфортни, но и стилни. Така, Puma е създал обувки на танкетке - някаква женственост и мобилност в една бутилка. Тя ще е идеална в комбинация с кожено яке, тесни дънки и дори и пола с дължина на мини. А жените, бягащи маратонки алого цветове са на ходилото, изработено по специална технология. Това може да се каже и за кръстове в ретро-стил, които имат наситено червен цвят. Няма да е излишно да спомена, че интериорът е изцяло от естествени материали, с помощта на които крак "диша". А това е много важно по време на активни занимания с физически упражнения.
Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015


Кралят на спорта "Адидас" допълни модата сезон 2015 стилни женски кроссовками. Новата колекция на "НЕО & Style" се характеризира с ярки свежи цветове, креативен дизайн, по-подобрена технология на създаване на всеки модел. Така, тук е спортен модата ще намери за себе си обувки на платформа, върху дебела подметка и на обикновена тънка.
Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015


Паниката
Най-важното през този сезон - цветове. И той може да бъде като на обикновените бели, така и на "металик", с ярки акценти. Не е изключен вариант анималистических цветове. Не само това, кракът може да бъде както обикновена тесен и удобен, толстой, очакване, допълнителни сантиметри, така и на танкетке, отлично сочетающейся с рокля, пола или дънки.
Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015

Маратонки 2015
Заедно с"Маратонки 2015" също четат: