• (19-04-2015, 18:09)   
 •   0   
 •  525 
Уличен стил 2015

Уличен стил в облеклото - може би най-сложното в посока fashion индустрия. В края на краищата, street style снимки се основават предимно на лични предпочитания, вкус желания и особеностите на личността на всяка модата. Колко дрехи в уличном стил ще бъде модерен през 2015 г., няма да може определено да се каже за нито един, дори най-креативен стилист. Дори и след провеждане на седмица на улицата на модата в градове по целия свят, специалистите могат да се посочат само някои тенденции на тази популярна тенденция.

Основните тенденции уличен стил - пролет-лято 2015


Основните критерии, на улицата мода за сезона пролет-лято 2015 днес са станали по-нестандартния, оригиналност и индивидуалност. Основната задача на всяко момиче, според стилисти, е желанието да изглеждате всеки ден по-особен и да се открои на фона на останалите. При това не е задължително да се променят непрекъснато екипировки. Да бъдат непредсказуеми, уверена в себе си и да се чувстват комфортно - ето первоочередные качество, които се ръководят от модата. Също така си заслужава да се вслушат в съветите на дизайнерите. Специалистите констатират следните тенденции женски уличен стил 2015 които не са толкова много:

 • Ярък стил . Ярки цветови решения в облеклото , обувки и аксесоарите винаги привличат вниманието и отделят от тълпата. Тази година се комбинират несочетаемое на мода. Така че всяко момиче има неограничени възможности за създаване на ярки, запомнящи се образи на всеки ден.

 • Женствени лекота . Разбира се, уличен стил 2015 на първо място, предполага удобство, комфорт и надеждност. Обаче остане женствена и красива, трябва всяко момиче. Леки тъкани, лети силуети и въздушни фасоны ще позволи да се съчетаят всички важни качества, за да бъде стилна и уверена в себе си.

 • Эпатажность и лудостта на . Нищо не привлича вниманието, като необичайна, а някъде дори странен лук. Използвайте сложни форми, неясни решения и невероятни комбинации в своите образи, и никога няма да бъде в сянка или на втори план.






 • Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015
  Заедно с"Уличен стил 2015" също четат: