• (19-04-2015, 18:09)   
 •   0   
 •  352 
Уличен стил 2015

Уличен стил в облеклото - може би най-сложното в посока fashion индустрия. В края на краищата, street style снимки се основават предимно на лични предпочитания, вкус желания и особеностите на личността на всяка модата. Колко дрехи в уличном стил ще бъде модерен през 2015 г., няма да може определено да се каже за нито един, дори най-креативен стилист. Дори и след провеждане на седмица на улицата на модата в градове по целия свят, специалистите могат да се посочат само някои тенденции на тази популярна тенденция.

Основните тенденции уличен стил - пролет-лято 2015


Основните критерии, на улицата мода за сезона пролет-лято 2015 днес са станали по-нестандартния, оригиналност и индивидуалност. Основната задача на всяко момиче, според стилисти, е желанието да изглеждате всеки ден по-особен и да се открои на фона на останалите. При това не е задължително да се променят непрекъснато екипировки. Да бъдат непредсказуеми, уверена в себе си и да се чувстват комфортно - ето первоочередные качество, които се ръководят от модата. Също така си заслужава да се вслушат в съветите на дизайнерите. Специалистите констатират следните тенденции женски уличен стил 2015 които не са толкова много:

 • Ярък стил . Ярки цветови решения в облеклото , обувки и аксесоарите винаги привличат вниманието и отделят от тълпата. Тази година се комбинират несочетаемое на мода. Така че всяко момиче има неограничени възможности за създаване на ярки, запомнящи се образи на всеки ден.

 • Женствени лекота . Разбира се, уличен стил 2015 на първо място, предполага удобство, комфорт и надеждност. Обаче остане женствена и красива, трябва всяко момиче. Леки тъкани, лети силуети и въздушни фасоны ще позволи да се съчетаят всички важни качества, за да бъде стилна и уверена в себе си.

 • Эпатажность и лудостта на . Нищо не привлича вниманието, като необичайна, а някъде дори странен лук. Използвайте сложни форми, неясни решения и невероятни комбинации в своите образи, и никога няма да бъде в сянка или на втори план.


 • Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015

  Уличен стил 2015