• (19-04-2015, 18:21)   
 •   0   
 •  449 
Лятна колекция грим Chanel 2015

Юго-източното крайбрежие на Средиземно море във Франция - специално място. Отличава със спокойна атмосфера празен разходки, почивка и абсолютна наслада от живота пропитало това място край до край. Основательница Къща Шанел е обичала Лазурния Бряг, и днес дизайнерите отдават почит на тази любов. Колекция грим на Шанел за лятото на 2015 така и се нарича - M ' editerran'ee - Средиземно море, и се заключава в себе си боя и настроението на това невероятно място.
Състав колекция
Открива линия бронзирующая компактна пудра на Шанел Lumi'ere d"Et'e Бронзиране Powder. Отгоре тя е украсена с цветя камелия - символ на Къща Диор. И наистина - нежна, копринена текстура дава усещане за докосване до лицето, деликатни цветни венчелистчета. Цвят - златен бронз с ефект на сияние. Прах има среден нюанс, придающий сатен ефект на меки слънчеви бани лицето и зоната на деколтето.
След нова колекция Шанел 2015 присъединява към перевыпущенный и усъвършенстван бронзирующий дневен лосион Chanel Soleil Tan de Chanel. И първото нещо инстанция предизвика бурен възторг у покупательниц, а вторият е още по-добре в неговия състав. Лека текстура перфектно растушевывается, бързо се абсорбира, без да прави човек с удебелен и лепкава. Златен оттенък Sunkissed далеч от обичайното бронз, той е много близо до естествения. Само няколко капки от достатъчно средства, за да освежите лицето и придаване на естествен блясък.
Сянка-моливи отдавна е обхванала пазара. Ако имате нищо подобно-все още не, знайте, че това не е нововъведение, с желание за още повече обърка покупательниц - това наистина е безкрайно удобно нещо. Само едно движение стиком, лека перушина избирателните пръст, и вашият грим е готов. Stylo Eyeshadow Fresh Effect Eyeshadow са представени в колекциите на Шанел 2015 г. в пет нюанса:

 • блестящо лилаво със синьо шиммером (107 Campanule);

 • необичайна тюркоаз (117 Azulejo);

 • пудрово розово металик (127 Laurier Rose);

 • сатен, маслина (137 Olivine);

 • топъл, блестящо кафяво (147 Caroube).


 • В лятната колекция на Chanel през 2015 г., представен и един водоустойчив молив Chanel Stylo Yeux Waterpfoof в оттенке Orchid'ee. Добре изглежда от себе си, нанесени по контура на миглите, или в комбинация със сенки.
  Блески за устни Chanel Levres Scintillantes са представени само в два нюанса: наситен червен (457 Allegria) и блестящо розов с шиммером (447 Rose Paradis).
  Сред грим за лятото на 2015 сред Chanel, разбира се, присъства и червило Rouge Coco Shine Hydrating Чисто Lipshine. Цвят сдържан, много благородни, устойчивост висока. Червило създава усещане за влажни устни, но при това не протича.
  Варианти за цветове:

 • златисто-розово (477 R^eveuse);

 • лесен медно-кафяв (487 Amorosa);

 • светло розово, с шиммером (517 Intr'epide);

 • наситен коралово червено (508 Insoumise).


 • Лъки толкова выдержанны в основните цветове на колекцията. Тук има класически червен мак (717 Coquelicot), тюркоазени води на морето (707 M ' editerran'ee), апетитни горчив шоколад със златен шиммером (697 Terrana) и най-интересен от всички - вдъхновена от цветя, лавандула - shining лилаво (727 Zdravka).
  Като цяло, в лятната колекция грим 2015 Chanel отново успя да постигне невероятен резултат-всеки от предложените от ярки цветове са изключително самодостатъчен, но и в комбинация изглежда невероятно стилно. Да комбинират розово и лилаво, лилаво и маслина, зехтин и червен или червено с тюркоаз - фантазия неизчерпаем. Всичко това, постулира, тронутую лек тен, кожата ще създаде начин на наистина луксозни. Обаче и перегнуть тук е лесно. Не забравяйте, че най-доброто е враг на доброто. Вземете пример от природата - във вашия грима всичко трябва да бъде нежно, внимателно и винаги безупречно красива като природа на Средиземно море.
  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015

  Лятна колекция грим Chanel 2015
  Заедно с"Лятна колекция грим Chanel 2015" също четат: