• (19-04-2015, 18:40)   
  •   0   
  •  909 
Кожен болеро

Кожа - благороден материал, който отдавна се превърна в един от най-актуалните и търсени в модната индустрия. Особен интерес се събуди към него в последно време, когато са станали достъпни за екологични и евтини заместители естествена кожа, които на външен вид почти не се различават от оригиналния материал.

Фасоны кожени болеро


Сега от кожата се извършват рокли, поли, панталони. И, разбира се, не може да дизайнери заобиколят внимание на тази подробност дрехи, кожени болеро. Много момичета обичат болеро за техния необичаен външен вид. Освен това, болеро може визуално коригира някои недостатъци на фигурата, като ги прави по-малко видими, например, с помощта на болеро може да се подчертае талията, скрие ненужно широки рамене или масивни ръце.
От кожа се изпълняват разнообразни фасоны болеро. Така че, ако искате да носите това нещо изключително в затворени помещения или в топло време на годината и като необичайно допълнение към други дрехи, тогава можете да изберете болеро, без ръкави, което е подобно на укороченную жилетка. Също така е интересно изглеждат кожени болеро с дълъг ръкав-фенерчета. Ако за вас е от значение покупка на горната дреха, а след това съветват да се обърне внимание на кожени якета-болеро, с ръкави пълна дължина или 3/4 , която може надеждно да защитите от хладен вятър или валежи през лятото и в края на пролетта.

С какво да се носят на кожени болеро?


Кожен болеро върви перфектно с нещата в разговорния стил: дънки, майками, футболками, поли директно намаляване. Обаче такава ярка дреха може да се побере и в комплекти в клубния стил, е достатъчно да се допълни с къс обтягивающим рокля, туфлями токчета и малко клатчем, и в офис облекло: с пола-молив и бяла риза болеро от кожа ще изглежда свеж и необичайно. Дори вечерни тоалетни могат да спечелят от квартала с толкова неочаквани и остромодным допълнение, като кожен болеро.
Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро

Кожен болеро
Заедно с"Кожен болеро" също четат: