• (19-04-2015, 18:41)   
  •   0   
  •  471 
Фланелевая риза

Фланелевая риза лесно може да се превърне в основата на вашата ежедневна екипировка за студено време на годината. Удобна и мека кърпа перфектно затопля, а класически приятелка и цветове ви позволяват да носят такава риза и за образование, и за разходки, и за работа.

Фланелевая риза в клетката


В последно време изпъстрен фланелен ризи, се оказаха като никога-популярни благодарение на завръщането в областта на модата стил гръндж . Обаче такива дрехи перфектно ще се впишат и в много други ежедневни стилове. Класическа декорация на тъкани - клетки - може да ни напомнят и стил кънтри, и небрежно, и нова посока - нормкор. Такава цвета стана на вкус много модницам, но и защото наличието на фланела женски ризи в клетката в гардероба си за есента, зимата и пролетта беше просто задължително. Още една причина за такава любов към този модел се превърна в нейната гъвкавост. Тази риза може да се носи като основна нещо, а може да се комбинира с други: пуловери, жилетками, футболками, и дори да се прилага като алтернатива на горната дреха, например, да носят на хладна лятна вечер вместо дънкови якета.

Комплекти с фланела с лицето


Традиционните червени и сини униформи фланелен с клетчатым модел може да се носи като към нещо с панталони или дънки, оставяйки няколко копчета отгоре расстегнутыми. Ако искате да постигнете по-неформален начин - подкатайте ръкави, ако вашата цел е да се създаде по-женствена комплект: застегните всички копчета на ризата си и поставете съраунд колиета, бродирана яка или специални кътове за воротничка. В последния случай, панталони, може да се замени пола на всяка дължина и фасона, но ризата трябва да се запълни отвътре.
Образ в стил гръндж изисква тесни дънки, може би с ожулвания, тениски с запомнящ се принтом (често се използват модели с имената на любимите си рок-групи или изпълнители). Карирана риза в такъв случай трябва да се носи на върха на тениски, не застегивая. Вашият външен вид ще допълнят разрошен коса, силен грим на очите и множество гривни по ръцете си.
Кънтри стил не предполага задължително каубойски ботуши и шапка. Можете да го направите много нежна и женствена. За това изберете рокля в дребния цветенце, украшенное кружевными инкрустации, а на върха на накиньте карирана риза.
От голямо значение също е многослоен лук с фланела модел: за създаването му под ризата си носите тениска или водолазку, а отгоре накиньте жилетка или сако (както е възможно и тогава, и др.). Завърши комплектът ще помогне на тесни дънки, ботуши и дълъг шал с едра задължителни.
Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза

Фланелевая риза
Заедно с"Фланелевая риза" също четат: