• (19-04-2015, 18:48)   
 •   0   
 •  708 
Жена кратък палта от кашмир

За съвременните жени, които живеят в ритъма на големия град, комфорт и свобода на изразяване на себе си - едни от най-важните житейски фактори. Те са оценени навсякъде: в отношенията, в работата, у дома и разбира се в облеклото. Дамски кратък палта от кашмир - истинска находка за динамични жени. Те не стесняют движения, отлично топло и изглежда скъпо и луксозно.

Модели на кратък палта от кашмир


Може да се разпредели на 5 от най-разпространените стилове. Изберете трябва да разчита не само на своя комплекцию, но и за нещата в гардероба. Условията на живот също са от значение - в обществения транспорт ще бъде по-удобно в един модел, в колата - в друга.

 • Равен силует . Най-популярният стил. Може да върви в комплект с колан, да се однобортным или двубортным. Кратък палта такова намаляване в комбинация с пагони и яка подпора смътно приличат на бушлат. Добре изглежда с панталони всяко намаляване или класическа пола. Вариант за консерваторите и любителите на класиката.

 • Trapeze . А-образен силует - истинско спасение за момичета комплекции "обърнат триъгълник". Той визуално ще добави обема на бедрата, сбалансирует фигура. Стилно изглеждат комбинираната модели: широко кратък палта в комбинация с тесни кожени ръкави.

 • Халат . Този стил на женското кашемирового кратък палта създава впечатлението за най-луксозен. Нищо чудно, че най-популярни са кашмир палто на италианската марка MaxMara извършва именно под формата на престилки. Женствена и елегантна дама да се носят с обувки на токчета, а на креативен, творчески и необикновен личности - с кроссовками или сникерсами.

 • Пончо модел функционална и много изгодна. На първо място, под това достатъчно кратко кашемировое кратък палта може да се облека пуловер каквото плътност, без да уврежда собствения си комфорт. Второ, тя ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурата, ако те има. Облечен с панталони скинни/гамаши и ботуши на ниски движение с широк голенищем.

 • Оборудвана силует . Този модел, напротив, подчертават и разпредели цялото си достойнство. Мач може да си с ботуши на висок ток и широката пола слънце-клеш.


 • Съветът на експертите на модата: тъй като кратък палта от кашмир не винаги може в достатъчна степен на защита от студ, по модел на дреха може да се сложи на демисезонную стеганую яке-пуховик. Важното е да са съчетани по цветова гама. Изглежда ще е много ефектно!
  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир

  Жена кратък палта от кашмир
  Заедно с"Жена кратък палта от кашмир" също четат: