• (19-04-2015, 18:59)   
  •   0   
  •  552 
Ветровка-анорак

Ветровка-анорак - това е вид якета от специална материя, която добре предпазва от силен вятър. Отличителните белези на този модел е липсата на обков и никаква изолация или подклада. Този вид якета предназначен само за използване при силен вятър и дъжд.
Дамски яке-анорак също е с качулка, която е направена от същия защитен материал. Модел на такова яке е идеален за дълги пешеходни преходи. Въпреки това тя има и минуси. Анорак абсолютно не пропуска въздух. Следователно, при топло и слънчево време яке силно се извисява, и тя трябва да се свали. Въпреки това, наред с множество положителни качества ветровка-анорак все пак много печеливш елемент в гардероба. На първо място, такъв модел е много лесна. На второ място, анорак компактно се сгъва и заема минимално място в раницата.
Дълго непромокаемо яке-анорак често се бърка с лека женската паркой . Разлика се състои в това, че на парка утеплена и застегивается на твърдо закопчалка. Анорак пак, ако има копчета или цип, а не под нивото на гърдите. Също такава ветровка - винаги е водо - и ветронепроницаемый вариант.
Днес дизайнерите предлагат градските модели на женски сака-анорак. Те се различават главно ярка расцветкой. Ветровка-анорак в градски стил и перфектно се съчетава с удобни дънки и кроссовками или кэжуальной за обувки. Тази комбинация ви позволява да прекарва дълго време навън и не се тревожи за лошо време.
Производители на сака-анорак
По-рано ветровка-анорак не е привличал към себе си особено внимание, ако не броим любителите на активния пешеходен почивка. Днес този модел все повече набира скорост в света на модата, и най-популярните марки представят стилен анорак в своите модни колекции. В основата на класическия вариант на windbreakers може да намерите в колекциите на спортни фирми, например The North Face или Mountain Hardwear. Такива популярни марки като Bershka, Fred Perry, Ralph Lauren, предлагат стилна колекция ветровок-анорак, където такова яке се отнася до градски вариант.
Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак

Ветровка-анорак
Заедно с"Ветровка-анорак" също четат: