• (19-04-2015, 18:59)   
  •   0   
  •  739 
Наметало без ръкави

Днес дизайнерите предлагат голямо разнообразие от различни по форма, крою и плътност накидок-безрукавок. Активен модницам и представители на младежта стилисти предлагат да се обърне внимание на къси модели необичайни дрехи. Елегантен, изтънчен и сериозни дами по-подходящи са дългите женски накити без ръкави. Но какво представлява този странен елемент от облеклото?
Най-често наметало, без ръкави - това е достатъчно голямо парче материя, която има врата. Останалите елементи и допълнения в такова нещо вече зависи от въображението на дизайнера. Днес най-популярни модели се считат за ръка-мейд от прежда. Опитните мастерицы са интересни и нестандартни възли пелерини, които са не само стилни допълват лук, но и топли в студено време. След рукодельными модели вървят женски накити без ръкави, от светлина или плътно текстил, които в много отношения приличат на модерни палта или жилетки.
Наметало-безрукавка може да действа като стилен завършек на изображения, така и обект на горната дреха. И дизайнери представят като модели на застежках, така и пълнозърнести изделия. В много отношения толкова необичаен предмет на гардероба се радва на успех в модата. Обаче има и минуси при тази машинария. Поради липсата на ръкави наметало не ви позволява да използвате всички чанти и раници. По този начин са възможни аксесоари, с къси дръжки, клатчи или чанти-почтальонки, които уместно е да се носят под нос.

Как се нарича наметало без ръкави?


Като такива имена от женски накити без ръкави не. В зависимост от модела може да се нарече тази го по различен начин. Ако сте закупили плетени нос, след това тук ще е уместно да наричаме тази дреха пончо. Говорейки стилно палто, наметало е името на нос или палта. Ами както и модели в ретро стил по-подходящо име тальма, което означава широка пелерина без ръкави.
Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави

Наметало без ръкави
Заедно с"Наметало без ръкави" също четат: