• (20-04-2015, 06:57)   
  •   0   
  •  701 
Вязаный пуловер

Crochet пуловери за жени са неразделна част от гардероба на вече не едно десетилетие. В модерните модни почти всички водещи марки в тази година, представени на този тип облекло. Жените, които следват модата, радвам се, че такава практическа нещо отново на върха на популярността. Основното правило на модни възли пуловери - съчетават комфорт и висок стил. Основните критерии в този сезон - на женственост и естествеността. Това в пълна степен е отразено в прекрасните модели на Sony Рикель Майкъл Корса и Ралф Лорена.

Модни дамски възли пуловери


Crochet пуловери с плитки . Връщайки се към основите, да припомним, че първоначално пуловери са позаимствованы при мъжете. Тази година възли дамски пуловери директно намаляване с леко зауженными и малко приспущенными ръкави са особено популярни. С по кроем стилно изглеждат релефни, обемни модели, и по-специално преки и косите на плитки. Тези пуловери, изпълнени пряжей ангорска котка и алпака, ще ви топлина и комфорт в студеното време на годината. Шифоновая блуза и лек шал ще придадат неповторима женственост на вашия образ.
Вязаный пуловер с отворен гръб . Отново на мода, обемни дамски пуловери "оверсайз" с дълбоки резки. Завораживающе и закачливо те изглеждат нещата на мъжки или кэжуального стил. Кръгли и триъгълни деколтета трикотажни пуловеров с отворен гръб позволяват приспускать ги с едно рамо, че ще даде сексуално очарование на вашия образ. Ако ви е по-близо академичный стил, перфектно се вписват класически намаляване на панталони и тесни поли до коляното.
Вязаный женски пуловер с качулка . Нова тенденция през този сезон - вязаный женски пуловер с качулка. Погрешно е да се мисли, че това е изключително спортен стил. Тънка вълна дава възможност за създаване на женски мрежести модели, които ще бъдат еднакво добре на момичета и жени на средна възраст. Тончайшее дантела в обзавеждането манжетов добавя лекота силуэту.
Вязаный летен пуловер . По време на разходка, хладна лятна вечер, хвърляне на раменете лек деликатен пуловер, вие не само ще усетите комфорт, но също и привличаш към себе си възхитените погледи на мъжете. В комбинация с летящей откровено лятна пола в пода на вашия начин ще бъде неустоимо романтичен. Вязаный летен пуловер в пластична схема с дълбоко деколте и дантела тапицерия деколте ще ви лек и спокоен вечер.
Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер

Вязаный пуловер
Заедно с"Вязаный пуловер" също четат: