• (20-04-2015, 07:00)   
  •   0   
  •  522 
Стил рокли, скрывающий корема

Много момичета и жени погрешно смятат, че най-добрите фасонами рокли, скрывающими нова корема, са обемисти и безформени модели. Въпреки това, като балахоны визуално прави фигурата още по-грузной. Така че какви модели на рокли наистина крият корема?
Рокли с висока или ниска талия
Може би най-очевидното решение на проблема отвличане на вниманието от несъвършена линия на талията е прехвърлянето на тази линия в друга, по-печеливша позиция. Такива могат да бъдат две: или надценка талия, или занижени. В първия вариант, рокли, скрывающие корем, имат отрезную линия на талията, под гърдите и широка, расклешенную пола. Такива модели привличат вниманието към бюста, особено ако leaf е с V-образна форма, силует, а корем, скрит в драпировках плат поли, става почти незабележим. Дължина на подобно рокли може да бъде всеки. Ако краката са тънки, дълги и, като цяло, са обект на вашата гордост, тогава спокойно може да се придобие ультракороткие рокли на тази форма, така наречените baby doll ако същият в жалбата си в не толкова сигурни, тогава изберете по-дълги варианти рокли в стил империя .
Занижени талия заедно с обемно, свободна езда - още един стил рокли, скрывающего корема и ханша. Такива модели вече привличат вниманието към бедрата и краката, но корема се оказва сигурно прибраните в обемни в горната част.
Рокли-трапец и рокли директно намаляване на
Какви рокли да скрие корема? Това може да бъде модел силует trapeze, тъй като в тях основният акцент е върху линията на раменете и шията. Тези рокли ще са особено популярни през този сезон, тъй като ги покрой ни напомня за мода на 60-те години на миналия век. Рокли трапец могат да бъдат изпълнени, както от гъста, добре държаща формата на плат, така и от лека, струящейся. В последния случай този модел рокли, използвана, за да се скрие корема, може да се къдри, няколко слоя плат, наложени един върху друг, плисирани детайли. Всички подобни декорации още повече отричат недостатък на фигурата.
Рокли директно намаляване и с успех може да реши проблема с водещия на корема, си струва само да изберете модели, които ще бъдат със сигурност ви се подхожда по размер, в противен случай може да се създаде този най-опасен ефект балахона. През този сезон, така популярни рокли-ризи, и те са една от основните форми на рокли, за да прикрие корема.
Рокли-калъфи
За много хора това е изненадващо, но това е рокля-калъф може да се превърне в истинско спасение на пълните, укриване на корема. Идеална по размер и са направени от качествени материи то толкова деликатно подчертава силните места на фигурите и визуално намалява недостатъци, че това е просто невероятно. Ако се чудите за покупката на рокля, скрывающего пълнотата на корема, за работа, то нека това да бъде добре сидящее на вас рокля-калъф. Освен това, много дизайнери отиват на допълнителни трикове, създаването на подобни модели в буйни жени, така че, например, рокля с по-тъмни или черни странични вложки визуално още повече стеснява фигурата, прави я почти модел.
Рокли-кимоно и модели с асиметрични покриване на
Ако свободата и комфорт за вас на първо място, а на въпроса: "Какъв стил рокля крие корема?" вие можете с увереност да отговори: рокля-кимоно. То е лесно, удобно и красиво, подходящ и за работа, и за разходки с приятелки, и за сбогом. На такава рокля, особено в съчетание с широк корсетным колан подчертае дължината на шията, на красотата на гърдите си и остави незабележими излишен обем в областта на корема.
Чудесно решение за една вечерна рокля, скрывающего корем, ще се превърне в модел с асиметрични елементи в тази област, това може да бъде лък, сдвинутый на една страна, яка, сходящаяся под определен ъгъл, или необичайна покривка. Още един изглед на асиметрични рокли, който също ще отговарят на момичета с някои недостатъци на фигурата, е модел рокля с миризмата.
Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема

Стил рокли, скрывающий корема
Заедно с"Стил рокли, скрывающий корема" също четат: