• (20-04-2015, 07:06)   
  •   0   
  •  705 
Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти отдавна вече са се превърнали в една от най-популярните модели за всекидневна употреба както в града, така и извън него. Как и дънки, панталони от деним перфектно с много материи и с успех се вписват в комплекти от най-различни стилове.

Модни дънкови шорти


Вероятно няма такава модната марка, в пролетно-лятната колекция на която не били представени дънкови къси панталони. Именно универсалността ги прави толкова търсени. Идващите през лятото ще бъде вярно много модели в различни цветове и вълнуващ завършек.
Така, на мода ще бъдат цветни шорти: червени, оранжеви, зелени и дори с различни рисунки, например с цветя. Тези шорти ще добави характер на вашия стил и ще ви зарадва с прекрасен външен вид.
Ето вече в продължение на няколко сезона на мода къси панталонки с висока талия. Любовта на модата от цял свят до такава модели лесно разбираемо: тези шорти визуално правят талията просто сянката трепетлика, а краката - дълги, като модел. Къси панталонки с висока талия са актуални във всички традиционни деним цветове, както и в различни ярки версии. Не излизат от мода и такива шорти с ефект чехъл или дупки и косата си с конец на штанинах.
Третата най-популярният модел на много къси дънкови шорти - това е къси панталони, украсени с дантела. Често тя настрачивается директно върху деним, но понякога дантелени поставяне пришиваются на място изрязани парчета, и това създава много романтичен ефект, тъй като през дантела закачливо дебне на гола кожа.
С какво се носят къси панталонки?
Веднага да кажем, къси панталонки с къс същата или твърде отворен топ значение само на плажа, тогава може и да се откаже от горната неща, заменяйки я с бюстгальтером от бикини. Ако искате да облека подобно нещо за носене в градски условия, това трябва да се ръководи от следното правило: колкото по-къси шорти, толкова по-затворена, трябва да бъде на върха. Не е задължително кутаться в топли жилетки, но по-добре да вземем инфлацията от лек плат с доста скромен покриване. Къса дънкови шорти изглеждат добре с футболками, майками, клетчатыми и цветастыми ризи, както и блузками в етнически стил. За вечерта, когато стихва дневната горещина, могат да се вземат в комплект с къси по-отворени блузи и потници, но при това да допълнят комплекта от деним яке или кардиганом тънка тел.
Също така си заслужава да се обърне внимание на обувки: през деня е по-добре само с джинсовыми къси панталони изглеждат сандали, маратонки, балет апартаменти и сандали на танкетке, а ето вечер можете да си позволите и по-смели модели босоножек токчета.
Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти

Дамски къси дънкови шорти
Заедно с"Дамски къси дънкови шорти" също четат: