• (20-04-2015, 07:06)   
  •   0   
  •  491 
Crochet шорти

Crochet шорти - изключително оригинален вид на дрехи, който могат да се носят както през зимата, така и през лятото. И ако белите дробове шортики, свързани с кука, може да си позволи да се носят на плажа почти всяко момиче, а след това през зимата или пролетта и есента на шорти, толкова по-crochet, се осмелява далеч не всяко. Седи в нас някакъв стереотип или причината е в друго - не е ясно. Но все пак си струва да опитате, особено ако имате добра фигура.
Шорти под гъста колготы - този комплект е станал модерен в целия свят. И така, възли, детайли гардероба - изобщо на върха на популярността. Обвързване на тези два тренда, намирането на правилното съчетание с останалата част от дрехите си, ще получите чудесен и стилен начин.

Дамски възли шорти


Ако обичате и как да направи нещо със собствените си ръце, ако сте съпричастни към плетене, побързайте да осигури себе си и своите близки модерни и оригинални вещичками. Да се открояват от тълпата и да привлече вниманието към себе си точно ви. Има много различни начини е задължителен за употреба, благодарение на които можете да създадете свой неповторим стил.
А за разнообразие, може да се опитате да направите плетени пола-панталони, което ще даде допълнително пикантность. През летния период с такива подробности, гардероб ще е просто незаменим за горещ курорт или просто в града.

С какво се носят възли шорти?


За създаване на уличен стил, се комбинират шорти с колготами. Освен това, не е задължително те трябва да бъдат черни. Отдалечаване от класиката, може да опитате сиво, червено, лилаво, бяло или с весели петна. Ако не страдат от комплекси и са готови да изглежда малко по-дръзко и предизвикателно - напред към експериментиране.
Докато навън все още е достатъчно хладно, възли къси панталони могат да се комбинират с голф, топло жакетом, кардиганом, къса яке или палто. На краката си обувайте ботильоны с козина или високи велурени ботуши. Петата височина не е от значение - отталкивайтесь от своите предпочитания.
През лятото възли къси панталони могат да се носят с късите си топами или леки футболками, а може отгоре да се носят само надмощие от трико, да разгледа обширна плажна чанта и тръгна към слънцето и морето.
Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти

Crochet шорти
Заедно с"Crochet шорти" също четат: