• (20-04-2015, 07:08)   
  •   0   
  •  441 
Начало обувки

Начало обувки - толкова необходим атрибут в гардероба си, както и домашно облекло. Тя трябва да бъде удобен за краката на почивка след ден, прекаран в ежедневните модели, които често са с ток и не е твърде удобна колодку, а също и красива, за радост на своя любовница.

Зимна домашна обувки


Начало " дамски обувки в зависимост от материала, от който е изработена, както и степента на закрытости, се класифицира на зимна и лятна. Зимата домашни обувки се отнасят, на първо място, всички известни чехли със затворени носове, мека подметка, които са пришити обикновено от топла кърпа. Те могат да се извършват и от необичайни материали. Например, сега е много популярен топла домашна обувки от филц или овча кожа, която не ще даде на ножкам замръзне, дори ако на пода в апартамента или къщата лошо затопля. В такива тапках кожата да диша, а също така намалява до минимум възможността от алергични реакции. Единственият недостатъкът на подобни обувки може да се превърне в достатъчно висока цена, защото зимните домашни чехли се препоръчва промяна на нови всеки сезон.
Друга разновидност - вязаная домашни обувки. Подобни зимните варианти са представени разнообразни следками и чорапи, които може да направите сами или купуват от рукодельниц. Такава домашна обувки за жени е изключително удобно, тъй като повтаря формата на крака, вълна има благоприятен ефект върху циркулацията на кръвта в тъканите на краката, а изготавливаемая ръчно подобна дизайнерски обувки може да бъде оформена като нищо, в зависимост от желанията автора или на клиента.
И накрая, последният вид - красива домашна обувки на токчета. Това са същите джапанки, но с твърда подметката с малък тласък, който има каблучок или танкетку. Популярно подобна обувки също се нарича чувяками. Обикновено на петата е с малка дължина, не повече от 1-2 см, тъй като у дома си крака все пак трябва да се отпуснете от товари, които присъстваха през деня. Тази обувки изглежда най-елегантно, не я е срам да предложи на гостите. По-голямата популярност на подобни модели са закупили сред потребителите скъпи и качествени обувки, така че нищо чудно няма в това, че такива чехли на ток произвеждат много известни фирми. Например, на италианската марка Карло Пазолини ежесезонно пуска няколко заглавия домашни обувки.

Лятна домашни обувки


Това по-леки модели на удобни домашни обувки, които се извършват от тънки, дишането материали. Тук също може да намерите и разнообразни модели на тапок, и добри възможности за ток, и дори възли следки, които се извършват от тънки конци, например от памучна прежда. Както и зимни обувки ръководейки се от гигиеническими съображения, летни домашни чехли трябва да се изхвърлят в края на сезона чорапи, а на следващата топло деньками да придобият нова двойка.
Летните чехли са по-весел и цветен дизайн, за тях е по-тънка подметка, често е отворен чорап. Популярен, например, началната кожени обувки, което е модел от перфорирана кожа, в които не е горещо дори и в летни дни.
Ако говорим за избора на зимна или лятна домашни обувки, трябва да се обърне внимание на това, че, по принцип, пазарът е наситен с евтини модели на китайското производство. Те са многообразни по цветове и форма, но не служат много дълго, понякога за една двойка не е достатъчно дори за няколко месеца. Освен това, те често имат специфичен неприятен мирис, който е налице още преди началото на чорапи. По-екологични маркови чехли произведени в Русия, Беларус или чужди производители служат на порядък по-дълго, но и са малко по-скъпи от китайските си колеги.
Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки

Начало обувки
Заедно с"Начало обувки" също четат: