• (20-04-2015, 07:08)   
  •   0   
  •  481 
Обувки с верига

Грубоватые, малко брутальные, но тези стилни женски обувки с верига отдавна нахлуват в живота ни и са здраво закотвени на модните подиуми и просто по улиците на града. Как да изберем и с какво комбинирате тази байкерскую обувки - ще научите в тази статия.

Обувки с верига от Givenchy


Разбира се, на първо място по популярност са именно тези шузы. Те просто са идеални за есента и пролетта. Изпълнени обувки от естествена кожа, вътрешна украса и натурална.

С какво да комбинирате обувките с верига?


Освен Givenchy, много други-малко по-малко известни дизайнери предлагат различни варианти на изпълнение: обувки с верига отпред и отзад, около целия голенища, с няколко вериги, кожени и велурени, на по-класически и спортни, на ток и на по-ниска танкетке.
Байкерские обувки ще помогне да се създаде дързък и смел имидж. Най - важното-изберете правилния дрехи. Разбира се, преди всичко това - кожени панталони, косухи, bandanas.
Но не е необходимо толкова много да навлизам в тази рокерскую тема. Например, обувки със златна верига може да се използва за създаване на трогателен и дори лек начин на ако ги комбинирате с гамаши, футболками, по-дълги пуловери, дори рокли.
Тъй като противоположностите се привличат, така грубоватые обувки отлично се съчетават с леки, произтичащи нарядами с нежни шарки. Не забравяйте в такъв шифоновое рокля хвърли косуху - и да покажеш целия свят своя гъвкав външен свят: дръзки и романтична едновременно.
Обувки с вериги могат да се носят с къси панталони, носенето на плътни колготы. Добавете дълга жилетка - и вашият начин ще бъде перфектно. От горната дреха до този вид обувки са по-подходящи якета и скъсяване на козината.
Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига

Обувки с верига
Заедно с"Обувки с верига" също четат: