• (20-04-2015, 07:09)   
  •   0   
  •  389 
Обувки на дебелите ток

Широк ток - това е истинско спасение за тези, които са несигурни чувства на висок ток, но при това обича да бъде на височина във всички сетива. Ток придава хармония, дърпа фигурата и добавя растеж. А със стабилни обувки може да създаде най-разнообразни образи, миксуя ги с едни или други детайли гардероб.

Обувки с дебел ток в класически начина на


Ако искате обувки впише в класическия образ, избирайте гладки повърхности или замш. Или това могат да бъдат велурени вложки. Цветова комбинация трябва да бъде спокоен. Нося си ги с поли, рокли, класически, намаляване на герб.
Велурени обувки на дебелите ток - добър вариант, само не забравяйте, че този материал изисква много грижа за себе си. Препоръчително е да се начина присъства аксесоар от същия материал. Например, замшевая чанта същия оттенък, че обувките. Тогава изображението ще бъде много хармонично и пълно.

Спортни дамски обувки на дебелите ток


Спортен фасона обувки можете да комбинирате с дънки, къси панталони, джинсовыми поли. Обикновено тези модели са допълнени шнур, с всевъзможни аксесоари под формата на ленти, копчета, големи замъци. Ток също може да бъде ниска и най-устойчива.
Този вид обувки е подходящ за момичета, които предпочитат спортния стил на облекло и обувки.

Обувки на дебелите обувки с токчета в ежедневния начин на


За създаване на така наречения стил casual подходящи обувки на мощен ток, възможно е със скрита платформа. За хармоничен начин на такива обувки си струва да се комбинират с джинсовыми къси панталони и поли, кардиганом, просто с дънки.
Какъв начин бихте нито създават, обувки на широк устойчив ток винаги ще има, между другото. Вие себе си в него ще се чувствате уверено и спокойно. В demisezonnyj период това дори е много важно.
Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток

Обувки на дебелите ток
Заедно с"Обувки на дебелите ток" също четат: