• (20-04-2015, 07:09)   
  •   0   
  •  735 
Обувки за танго

Горещи ритми на латино музиката малцина оставят безразлични. Много хора свързват с тангото на живота си, и тя след това се изпълва с нов смисъл.
За никого не е тайна, че партньорка в тази страстна танц винаги действа обувки на високи токчета . Много много в процеса зависи от удобства, обувки. Така, че винаги избирайте правилните модели.

Каква функция обувки за танго?


Добри, качествени обувки за аржентинско танго винаги са пришити от естествена кожа или велур. Дори ако са различни вложки от лак или плат, върху обратната страна на все още ще бъде на кожата.
Подметка обувки за танго и се изпълнява от кожата, но е с различна твърдост. Може да се вземе специални нескользящие латексови вложки. Твърдост на стъпалата се подбират в зависимост от конкретните нужди. Но така или иначе, твърде меки, като в балните танци, стъпалата не са подходящи - те не ще осигурят необходимата стабилност на терена и не даде желания баланс.
На тегло обувки за танго са много леки - това е още една особеност. Обувки трябва постоянно да стои на пода и гарантира отлично сцепление с него, но и не се пречи на приплъзване на паркету.
Моля, имайте предвид, че обувките трябва много плътно да седи на крака, но при това трябва да се в нея удобно. И въпреки, че обувките за танго винаги е на токчета, изкачване трябва да се подхожда идеално, дано не е най-малкото дискомфорт. Крака се фиксира здраво в петата и на възход с помощта на каишка. Тя не се плъзга напред, и вие като сливаетесь с обувки, взети заедно.
Само при спазването на всички тези условия може да се очаква добър успех в танго. Купувайте обувки в специализирани магазини и само на известни марки, за да не се препъне в общността и не хвърлят пари на неудобната обувки, които натрет краката и не ще ви позволи да се насладите на танци.
Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго

Обувки за танго
Заедно с"Обувки за танго" също четат: