• (20-04-2015, 07:10)   
  •   0   
  •  1156 
Обувки за стрипластики

Днес на стриптийз може да се наблюдава не само в стриптийз барове. Все повече жени искат да овладеят, е посоката на танц, за да могат да доставят удоволствие на партньора си, а просто малко раскрепоститься, да се научат да се движат красиво музика, да се постигне гъвкавост и добра стойка. Разбира се, за обучение и за изпълнение на вече выученных движения у дома или на сцената имате нужда от специални обувки, за да стрипластики.
По време на тренировка за по-добър ефект инструктори по танци, силно препоръчваме да се ангажират в правилната обувке. Е, и така, по време на реч без нея не може да направи. Каква функция обувки за стриптийз?

Как изглежда обувки за стрип-пластика?


Класически вариант - това е обувки на висока платформа и токчета-висок ток. Те визуално удължават краката и ги правят изглежда по-тънък, освен това, вдигането на краката в такъв обувки изглежда много секси и просто невероятно. Височина на платформата обикновено е 5 см, а петата височина - до 20 виж
Направени тези обувки от мека кожа, естествена или изкуствена, велур, винил, дори пластмаса. Като тапицерия използват камъни, кристали, шнуровку, пера. Много модерен стана прозрачна платформа.

Обувки за стрипластики за начинаещи


Ако правите първите си стъпки в изучаването на танца на любовта, ще е добре да се започне с по-малко екстремна обувки, тъй като рискувате при всяко неловко движение бъде изопачена краката. Травма на нищо, така че свикнете с надморска височина от петата височина трябва да стане постепенно.
Да се започне възможно и с най-обикновените балеток. И когато вече е достатъчно удобно, може постепенно да се увеличи височината на шипове. Като опция, можете първо да закупите обувки на платформа. Повярвайте ми, там също е доста красива обувки специално за стрипластики. Совершенствуясь и постепенно преминавайки в позиция на професионална танцьорка, вече ще сте уверени се чувстват и в высоченном ток.
Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики

Обувки за стрипластики
Заедно с"Обувки за стрипластики" също четат: