• (20-04-2015, 07:11)   
  •   0   
  •  1113 
Обувки за йога

Днес йога се отдадете стана много модерен. Има много интересни он-лайн уроци, множество дискове с уроци от известни треньори. Но само може да се ангажира, се появява много въпроси: какво да облека, че обуть, за да се отдадете е не само полезно, но и комфортно. Ако с дрехите всичко е ясно, кои обувки да вземем за практикуване на йога, да се опитаме да разберем.

Обувки за пилатес и йога


Много от специалистите по йога препоръчват на начинаещите да започнат да се отдадете на специални чорапи, които на стъпалата са снабдени с силиконови подложки, за да се предотврати подхлъзване. Те перфектно абсорбират, а след това се извежда потта.
Друг добър вариант за начинаещи - леки балет апартаменти , които имат вътрешна подплата от кокосови влакна. А вече по-късно, когато си занимания ще влезе в системата и ще се чувстват уверени, могат да се мисли за други обувки.

Марка обувки за йога


За да вземете правилно обувки за йога, трябва да се обърне внимание на материала, от който те са изработени. Това е много важно да се поддържа гъвкавост на крака си и да позволи на кожата да "диша" по време на работа.
Фирмата "Найки" ви със сигурност ще зарадва по-голям избор на обувки за практикуване на йога и пилатес за начинаещи, така и за вече опитни лекари. Избор на обувки, обърнете внимание на продължителността на вашите занимания, в това, да използвате мат или не.
Например, нескользящие чехли за йога ще ви позволи да се отдадете дори без подложка. Те са удобни обтягивают се справи, при това не пречи на движението на енергийните потоци.
Чехли с аппликаторами антислип са идеални за практикуване на ковриках, като всяко покритие. Тези обувки са много мека и удобна.
Без тапочек напълно невъзможно да се направи в групови занимания. Трябва да се мисли за рисковете договор на гъбички. Чехли с замшевыми подложки - идеалният вариант за този случай.
Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога

Обувки за йога
Заедно с"Обувки за йога" също четат: