• (20-04-2015, 07:11)   
  •   0   
  •  453 
Бежова лодка

Обувки цвят "нюд" последно време набира все по-голяма популярност, бързаше да спечели световната водят. Така, най-голямо значение не само в миналото, но и сегашното пролетно-летния сезон са бежови лодка, толкова са съчетани с всички дрехи почивка.
Малко история
Олицетворение на грацията и красотата, за обувките си-лодочках свят през 1950 г.-хх век. В този момент тя е била остроносая обувки с много висок тънък ток, облечен в който се решавах не всяка красавица. Великолепна Мерилин Монро като каза, че "Като жена правилните обувки, вие, като по този начин, вие ще помогнете й да покори света". Особено, ако става въпрос за класически бежово лодочках. Именно в тях тя блестеше във филма "В джаза са само момичета".
Заслужава да се отбележи, че създателят на тази обувки на Christian Louboutin. Благодарение на неговото творение, дамски самочувствие е в състояние вмиг трайна промяна към по-добро. А с помощта на усилия Коко Шанел бежови обувки-лодки са започнали да произвеждат с малък ток-рюмочкой. Това, от своя страна, позволява на много жени ги носят в ежедневието.

Предимства бежови обувки-лодочек на ток


Това е една от най-популярните модели дамски обувки. Тя се радва на голяма популярност в комбинация със строг бизнес-костюм, дънки "кльощава", а също и като добавка към образа на фатална красавица в сексапильном рокля-мини.
За малко черно заедно те ще бъдат много полезни. Тези обувки изглеждат страхотно като на ток с височина до 4 см, така и на тънък висок ток. Така, бежово лодки на ниски движение и дънки - идеален дует.
Това е любимата обувки на такива модата като Бионсе, Виктория Бекъм, Leslie Mann. Те почти никога с него не се раздели.
Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка


С какво носите бежово лодка?


Ако става дума за бежови лодочках на висок ток, а след това те са особено подходящи за тези, които се стреми да изглежда по-тънък, по-горе. Този елемент от гардероба могат да се комбинират с всяка цветова гама. Без конкуренция женствени рокли от шифон, коприна, които имат романтични пастелни нюанси. Става въпрос за дантелен фасонах, рокли тип "baby-doll". Що се отнася до аксесоарите, то тогава можете да ги вземете в тон или да се носят под цвят, контрастен на сако или яке.
Бежови обувки-лодка на висок ток - едно чудесно допълнение към заедно от дънки-скинни. В този случай е уместно малко се тълпят пъхтя крака, за да покажат на обществото за красотата на обувките си.
Не се изключва възможност за комбинация с модерен пола или къси шорти.
Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка

Бежова лодка
Заедно с"Бежова лодка" също четат: