• (20-04-2015, 07:12)   
 •   0   
 •  632 
Сникерсы Изабел Марант

Какво общо има такива красавици като Виктория Бекъм Алекс Чанг и Кейти Холмс? Всички те групировка творения на култовия парижкия дизайнер на Изабел Марант, а по-точно, създадени от него сникерсов - ультрамодной модерни обувки.

Всичко, което е важно да се знае за обувки от Isabel Marant


Уникален дизайн, високо ниво на качество шивашки, използването на естествени материали и, без съмнение, да се грижи за своите клиентках - ето главните компоненти като по-голямата успеха на френския дизайнер, създател на така популярни обувки. Всеки модел си има пъстра цветова гама. Тук всяка модата ще бъде в състояние да вземете контрола на облекло кецове на танкетке, в края на краищата, Isabel Marant е създала женствени модели, като начин не само едно докосване на спортивности, но и елегантност.
Що се отнася до подбора на дрехи, обувки, сама дизайнер съветва нито от себе си, не се отрича. Защото нейните творения са удобни колодку, от което кракът не се уморява по време на продължително ходене. Това е много универсална обувки, която позволява да се съчетаят дори и най-несочетаемые елементи от гардероба си.
Като твърди Isabel Marant, сникерсы можете спокойно да се носят с кожени панталони, сака всички видове цветова гама, олимпийками, свитшотами. Ако са паднали на вкус кожени маратонки в танкетке, а след това към тях се препоръчва да се грижат панталони-карго, карирана риза.
Отлично изглежда такава обувки с шифоновыми платьицами, особено, ако ги допълни с дълги бусами и изтънчени влязат с украшения-гривни.
Сникерсы Изабел Марант

Сникерсы Изабел Марант

Сникерсы Изабел Марант


Sneakers от Isabel Marant - черта на фалшифициране


Само като стока от известни дизайнери започва да се радват на безпрецедентно търсене, популярни, веднага се намират смелчаци, решившиеся за налагане на глобалния пазар на общността. Към днешна дата сникерсы от Изабел Марант са се научили така умело да изгради, че е трудно да се намери истински оригинал.
Така, че преди да придобие тази обувки, важно е да запомните, че:

 • истинска подметка е от вида "кольчуги";

 • достатъчно е просто да погледнете вътре маратонки на танкетке, за да се уверите фалшифициране на стельках оригинални сникерсов "на Изабел Марант" не се пише с главни букви и в корпоративен стил;

 • кожата на пипане е мека, което не е вярно за фалшифициране;

 • на язычке обувки винаги ще бъде малък етикет, свидетелстваща, че това е истинско творение на парижкия дизайнер;

 • освен това, продукти на Изабел Марант винаги е в състава на естествена вълна.


 • Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант

  Сникерсы Изабел Марант
  Заедно с"Сникерсы Изабел Марант" също четат: