• (20-04-2015, 07:15)   
 •   0   
 •  586 
Гумена обувки за жени

След гумени обувки е само начин да се предпази от замърсявания, сняг и дъжд, като остава част от предимно от мъжкия гардероб. Сега на никого не можеш да удивиш с няколко чифта красиви разноцветни ботуши и галош, извършени от това доста практично материал, в гардероба на жената. Разнообразие от десени и модели направили каучук обувки почти незаменими и много популярна у модата.

Как да изберете каучук обувки за жени?


Асортимент от модни обувки каучук доста широк. Ако се вгледате във всеки магазин за обувки, вие ще видите редиците на ярки, цветни двойки, но за да спрете своя избор и да следва при това да се ръководи?
В зависимост от това къде имате намерение да облечете своя нов чифт, могат да се разграничат две основни групи - за ежедневното използване и за работа в градината, градината:

 • Обувки, предоставена в първата категория, е много различен на външен вид. Въпреки, че основната им задача остава за защита от киша, все пак, добър външен вид, също е много важно. Има дори модельная дамски гумени обувки, само името на която говори за себе си. Невероятно красиви и стилни - това са думите, с които може да се опише. Чифт подобни обувки задължително трябва да присъства в гардероба на всяка мода.

 • В студеното време на годината, за вили, за да проверите утепленная гумени обувки, предоставена под формата на високи ботуши с пълнител (козина или вълна). За летен и пролетен период могат да се използват гумени плочи или галоши, които отлично се пропускат въздух, независимо от материала, от който са изработени.


 • Специално внимание трябва да се обърне на качеството на бъдещите си обувки. Въпреки че каучук - материал непривередливый в грижата, все пак още при покупката е важно да се обмислят всички подробности:

 • В мястото на свързване на стъпалата с основната част не трябва да има пукнатини или дупки.

 • Фигура трябва да са светли и ясни, без да scuffs.

 • Кракът трябва да бъде повдигнат, в противен случай рискувате да се промъкнат и да получи сериозни наранявания.


 • Производители на гумени ботуши за жени


  В момента лидери в производството на дамски гумени обувки са Keddo и Crocs. И двете фирми създават обувки в стил casual и е ориентирана предимно към младите хора и ярки щампи и разнообразието от цветове, заедно с голяма функционалност и гигиеничностью правят обувки на тези марки е изключително удобна и стилна.
  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени

  Гумена обувки за жени
  Заедно с"Гумена обувки за жени" също четат: