• (20-04-2015, 07:17)   
  •   0   
  •  435 
Кръстоски Рибок

Като се има предвид, че кръстоски отдавна не се считат за чисто спортен вариант, дизайнери Рибок произвеждат модели, които перфектно се допълват уличен ежедневния начин на , а също и професионални обувки.
Кръстоски Рибок класик . Модел класик, са предназначени за ежедневна употреба. Те имат кэжуальный дизайн - плоска удобна ходилото, заниженную форма. Лесно се комбинира с всеки гардероб в уличном стил. Такива женски кръстоски Рибок отлично място за разходки, почивка сред природата или активна почивка.
Кръстоски Рибок спорт . Модели, предназначени за практикуване на спорт, по-издръжливи и износоустойчивост. Те се различават въздушни възглавници в капака кроссовка, професионална релефни подметки с амортизация и лекота най-обувки. В такива кръстове Рибок крак не ще се умори дори на най-изматывающей тренировка. Професионални маратонки отлично място за дълго бягане, чести скокове и продължават дълго, тъй като основният акцент в тези модели е направен точно за здравина и надеждност.

Цвят на кръстове Reebok


Избора на цвят за маратонки, разбира се, струва си да се разчита на лични предпочитания. Като се има предвид, че по-ярък цвят в областта на модата, дизайнери Рибок представляват женски кръстоски сочни нюанси и с интересни цветови комбинации. И марко се позовава на линия спортни обувки с красиви щампи. Въпреки това, най-популярни модели обувки Рибок се считат за бели кръстоски. Може да се отбележи, че тези варианти са много повече в някоя колекция. Често дори в пресича на две или няколко цвята, бяло е доминираща. Това се дължи на факта, че класическият цвят върви добре с всеки цветово решение, и за разлика от черния не се засенчва начин.
Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок

Кръстоски Рибок
Заедно с"Кръстоски Рибок" също четат: