• (20-04-2015, 07:19)   
  •   0   
  •  993 
Обувки за pole dance

Ако сте избрали такъв оригинален вид танци, като пол денс, тогава задължително ще трябва да закупите обувки на токчета . Но не се заблуждавайте, че ще са подходящи любимите си шипове или обувки, които отдавна чакат излизането си от гардероба. В този случай трябва да закупите професионална обувки под името стрипы.
Стрипы - това ботуши, ботфорты, обувки или сандали на висока платформа и ток. Дори, ако планирате да се отдадете на пол денс непрофесионално, а след това тези обувки все още се наложи. На първо място, въпреки значителното повишение на стрипы достатъчно устойчиви. На второ място, именно високите токове и платформа внасят в необичаен образ на танц, секси, привлекателност и женственост. Визуално стрипы визуално удължават краката, което също е голям плюс. А ако сте избрали кожени ботфорты или ботуши, эффектность танц приумножается много пъти. Удоволствието от правенето можете да получите във всеки случай, но като професионална обувки, можете още да се почувствате на височина във всички сетива.

Обувки за pole dance


Днес такова разнообразие от обувки за пол денс, като стрипы, е достатъчно голям. Дизайнерите предлагат стилни ботфорты дантела с широк или обтягивающим голенищем, обувки-чорапи, а също и обувки. Эффектность тази обувки повишава и дизайн. Можете да изберете класически обикновен модел, или да се обърне внимание на интересни обувки с прозрачен ток и платформа, необичайно на цвят, с оригинален декор.
Ако сте начинаещ, това предлага богат избор на обувки за пол денс за начинаещи. Тези модели се различават ниска ток и платформа. В края на краищата все пак ви се наложи време, за да свикне с подобни обувки.
Професионални високи обувки за пол денс перфектно подчертават стройни крака и добра походка. Благодарение на добрата фиксация, може да бъде уверена в себе си по време на танца. Освен това, тази стилна обувки е идеална също така за тематични партита.
Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance

Обувки за pole dance
Заедно с"Обувки за pole dance" също четат: