• (20-04-2015, 07:20)   
  •   0   
  •  462 
Бели сникерсы

Актуални в последно време, дамски маратонки-сникерсы набират популярност все повече и повече. В края на краищата, съчетание на удобство, стилен дизайн и оригинален модел може да се похвали с далеч не всяка обувки. Като се има предвид всички предимства на сникерсов, дами, идва с най-необикновени и запомнящи се снимки за всеки ден от . Наблюдавайки динамиката на използване на класа кэжуальной обувки, може да се отбележи, че по-голямо значение имат модели на класическите цветове. Така женски бели сникерсы се считат за най-подходящи, за да добавите в модерен лук елемент нежност и романтичности, не губи в същото време усещане за комфорт и увереност в себе си.
Днес дизайнерите предлагат голямо разнообразие от модели бели маратонки-сникерсов. Момичета, може да изберете обувки на висока платформа или да се предпочитат класическия вариант на танкетке.
Бели сникерсы на платформата чудесно се вписват модницам дребен на ръст. Такива модели, вярно, добавя към образа на малко грубост, но изглежда все пак е много стилна.
Бели сникерсы на танкетке елегантно подчертават и стройнят крака. Като опция може да си позволи всяка модата. А допълнени със стилен декор, модерни маратонки демонстрират индивидуалност и добър вкус.
Дизайнери украсяват стилни обувки интересни нитове, пайети и веригата. Също така фирмата предлага разнообразие от възможности застежек велкро, с цип, шнуровку. Такъв гама от стилове бели сникерсов дава възможност модницам да бъде в движение и едновременно се различават индивидуалност и оригинален подход в създаването на стилен лук.

С какво се носят бели сникерсы?


Ако ви е важно да се направи акцент на своята модни обувки, по-добре да не се затварят сникерсы, дори въпреки факта, че те са бели. Идеалното решение ще бъде модни шорти под стилни маратонки. Също така да се съсредоточи върху модни маратонки-сникерсах може, след като към тях са контрастни панталони.
Ако искате да използвате бели сникерсы, за да внесете в начина на докосване и нежност, е отличен избор ще пола или къси ежедневна рокля.
Освен това, женски бели сникерсы изглеждат добре с кэжуальной дрехи с елементи на мъжки стил - палто оверсайз, панталони-chinos.
Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы

Бели сникерсы
Заедно с"Бели сникерсы" също четат: