• (20-04-2015, 07:20)   
  •   0   
  •  464 
Сникерсы "Найки"

Сникерсы - в превод от английски думата означава "маратонки", но сега така все по-често се нарича обувки, която е скрита или открита платформа, това е нещо средно между туфлями, кроссовками и обувки. Една от първите подобни модел е предложила на пазара на фирмата "Найки", и оттогава сникерсы "Найки" - едни от най-търсените в света.

Дамски сникерсы "Найки"


Сникерсы "Найки" - модерна алтернатива на друга ежедневни обувки. Те са достатъчно удобни, дори когато носите през целия ден, перфектно се съчетават с дрехи в стил casual, особено дънки и къси панталони, краката в такъв обувки изглеждат по-тънък, а увеличението по-горе, освен това, ярък дизайн на такива сникерсов привлича погледи на околните. Обувки-сникерсы от "Найки" най-често избират за себе си младите момичета, тъй като такава двойка е чудесен вариант и за посещение на училище, и за събирания на кафе с приятелки, и за разходки, и за посещения, и дори за ярки клуб начин. Защото благодарение на доброто формата на тези обувки спокойно може да се съчетаят дори с рокля или пола. Друг важен плюс такива обувки - разнообразие от дизайн и проектиране. Фирмата " Найки предлага такова голямо разнообразие от женските маратонки-сникерсов, че всяко момиче може да намери нещо специално, а специални изолирана модели могат да се носят дори и през зимата.
"Найки" Sky Hi
Именно под това име се предлагат сникерсы Найкове на танкетке. Sky Hi в превод означава нагоре, по-горе. Първоначално този модел е бил освободен с токчета, но не е получил широка популярност сред момичетата, обаче необичайни възможности за спортни обувки танкетке са станали много популярни и търсени. Първата такъв видоизменению е модел Dunk, това се случи през 2013 година. От тогава компанията е произвела вече няколко от най-популярните модели в редакцията сникерсов на танкетке, включително и известните маратонки Air Jordan. В новия переосмыслении те са получили името "Найки" Sky Hi Air Revolution.
Сникерсы "Найки" Sky Hi се предлагат в огромно количество цветове, като сдържан, така и на ярки и крещящи. Обаче най-популярни се считат за бели сникерсы "Найки", които се съчетават добре с всеки цвят на дрехите. Освен това, такива сникерсы имат доста празничен вид, което позволява да ги носите дори и с рокли или поли-клеш , която е толкова популярен последните няколко сезона.
Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"

Сникерсы "Найки"
Заедно с"Сникерсы "Найки"" също четат: