• (20-04-2015, 07:32)   
  •   0   
  •  535 
Черни кецове

Дамски кецове - един от най-модерните видове обувки . Голяма популярност имат черни кецове. Защото те не само са подходящи към облеклото на всеки цвят, но също така са по-практични и надеждни, за разлика от бели или цветни модели. Много популярни марки и известни марки дамски спортни обувки не забравяйте да отделят място за черни кецове в своите колекции.

Модни дамски черни кецове


Днес стилисти отделят най-популярните и стилни черни кецове. Разбира се, първоначалният класически вариант все още се радва на търсене на модата. Но представени в най-новите модни колекции модели помагат да се създаде успешен начин в съответствие с модните тенденции.
Кожени черни кецове. Модели от кожа са най-универсални. Кожени черни кецове са идеални за всеки стил, разбира се, с изключение на вечерните лъкове.
Черни кецове на танкетке. Кецове на танкетке - тенденцията от последните сезони. А в черен цвят, тези модели могат успешно да допълнят всеки стилен начин, чрез добавяне на моднице индивидуалност и увереност в себе си.
Високи черни кецове. Високи модели в черен цвят, изчислени повече на представители на младите хора. Но стилисти не отричат използването на високи черни кецове с модерен луках и представители на женската половина на възраст.

С какво се носят черни кецове?


Черни кецове значение на факта, че,, изнасянето им може да не е особено притеснявате за гардероб, защото тази обувки съчетава добре с почти всички дрехи. Но, за да се открояват и да се покаже добър вкус, все пак трябва да се знае с какво носят черни кецове.
Черни кецове са перфектно съчетани с всякакви изделия от джинса. Дънкови панталони, поли и панталони ще стилен в основата на изображение с черни кедами. Също така, тази обувки изглежда добре с кожени изделия. Но си заслужава да се помни, че този образ е малко по-различен грубоватостью. Любительницы ярки лъкове могат също така смело да придобият кецове в черен цвят. Всъщност, в този случай, обувки помага да оставите основният акцент в ярки дрехи.
Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове

Черни кецове
Заедно с"Черни кецове" също четат: