• (20-04-2015, 07:33)   
  •   0   
  •  663 
Кецове-сникерсы

Един от най-търсените и популярни видове дамски обувки в последните сезони са станали кецове-сникерсы. Тази обувки, представени в дизайнерските колекции на много от най-популярните марки, а също така се радва на голямо търсене от представители на красива от половината от всички възрасти и вкусове в облеклото. Дизайнерите са от сезон в сезон актуализирани кэжуальные кецове-сникерсы - допълнени ноткой на романтичния стил модел на брутальных дами, чисто спортен вариант.

С какво се носят дамски кецове-сникерсы?


Модерни кецове-сникерсы на танкетке популярни и своята универсалност. Им е много лесно да се комбинира с гардероб, в почти всякакъв стил. Разбира се, към вечернему начин или бизнес лука тези обувки не е подходящ. Обаче стилисти предлагат достатъчно много необичайни решения, които ще ви помогнат да създадете оригинални ежедневни снимки.
Дамски кецове-сникерсы са подходящи за всеки брюкам и джинсам в стил кэжуал. Зауженные модели, съкратен вариант, брич, банани, скинни - всяка прическа върви добре с популярните обувки. Освен това, стилисти предлагат подбрани аксесоари по стил панталони. Така че в зависимост от строгост на модели може да допълни образа с сникерсами като вместительной чанта-скитник, така и елегантни клатчем.
Кецове-сникерсы перфектно с кожени изделия. Ансамбли са модни обувки с кожени сака и палта, къси панталони и панталони, както и кофтами и регланам с кожени вложки винаги подчертават, добър вкус на своите обладательницы.
В последно време стилисти настойчиво предлагат да съчетаете кецове-сникерсы на танкетке с дрехи в класически стил. Според специалисти, изкачване на обувки - елемент на изтънченост и женственост, която въпреки общата спортен дизайн. Така че сникерсы са отлични при много модели на поли и дори към ежедневните фасонам рокли.
Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы

Кецове-сникерсы
Заедно с"Кецове-сникерсы" също четат: