• (20-04-2015, 07:34)   
  •   0   
  •  1470 
Кецове с шипове

Кецове с шипове в последно време все по-често се появяват върху крака на градски модата, нищо общо нямат със стил рок. Тази обувки се радва на популярност, благодарение на своя комфорт, стилен външен вид, а също и необичаен декора. Между другото кецове, които се отнасят до актуальному в последно време стила на унисекс , уловил въображение на много модницам, защото те са взаимно допълващи се начина на ноткой мъжественост, което придава увереност в себе си. Украсени с необичайни шипове, които привличат вниманието на околните, такива модели помагат да се създаде оригинален начин.
Най-стилни модели се считат за класически цветове. Черни и бели кецове с шипове перфектно се съчетават с дрехи от всякакъв цвят, така че е достатъчно гъвкави. Освен това, в черно и бяло златни и сребърни шипове добре се открояват. Но цветни ярки модели също не остават без търсенето. В края на краищата, ярък стил, всичко е толкова на мода вече няколко сезона подред.

Модни дамски кецове с шипове


Идеята шипове активно се използва от много спортни фирми и популярни марки. Специалитети и маркови дамски кецове с бодли са по-популярни, защото модна марка означава непременно добро качество и гаранция за издръжливост.
Кецове Converse с шипове. Кецове с шипове на популярна марка Converse, се считат за едни от най-модерните, който дами предпочитат да е на първо място. Дизайнерите представиха не само удобни и качествени модели, но също е доказано успешни експерименти със себе интериор. Все повече момичета избират модерни кецове Converse с тъпи или широки шипове.
Кецове Louboutin с шипове. Кецове Лабутен с шипове - вторите по изискванията на модели на популярната на маркови обувки. Известната марка взе превъзходство пред другите, благодарение ефектен дизайн и необичаен цвят сочетаниям в ансамбъл с красива декорация.
Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове

Кецове с шипове
Заедно с"Кецове с шипове" също четат: