• (20-04-2015, 07:34)   
  •   0   
  •  2035 
Кецове Michael Kors

Сноубординг и кэжуал в женски дрехи, които плътно се пресичат помежду си в модните новости от последните сезони, набират все по-голяма популярност. Модата все повече привличат удобство, комфорт, в съчетание с атрактивен външен вид, което позволява да се чувстват уверени и в същото време демонстрира добър вкус. Така че все повече момичета стават да се носят дрехи с елементи на мъжкия стил и обувки унисекс .
Като говорим за обувки, по-голямо значение в света на женската мода закупили стилни кецове. И много дами предпочитат качествени маркови обувки. Кецове Michael Kors се превърнаха в един от най-популярните представители на маркови модели ежедневни обувки.

Дамски кецове Майкъл Corse


Оригинални кецове Michael Kors - не е най-икономичен вариант. Но в такива обувки е задължително да се съчетават качеството, уюта, стила и на тънкия вкус. Отличителна черта на модни обувки популярната марка се счита за обезопасяване в цветово решение. Дизайнери не използват крещящи цветове, но в същото време основните са кафяво, пясъчен, бял и бежов цвят, идеално се допълват нюанси на злато и сребро, което не може да не обърне внимание на стилни дамски кецове на Майкъл корс.
Летни кецове на Майкъл корс. Летен вариант женски кецове на модната марка ви позволява да създавате запомнящи се образи като в спортен стил, така и в комбинации ежедневни облекла с елементи на романтика. Ниски кецове Michael Kors, привлича вниманието със своята чистота и липса на излишно декор.
Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors


Високи кецове на Майкъл корс. Високи модели все по-често се използват стилистами в удобни кэжуальных луках, които предпочитат активни момичета и дами, проводящи много време на крака. Стилни високи кецове, увеличени с инкрустации от матирана и лачена кожа, което позволява да се носят такива обувки, дори и за работа и бизнес срещи.
Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors


Кецове на танкетке Michael Kors. Кецове на танкетке - тенденцията от последните сезони. Затова дизайнерите на Майкъл корс не са оставени без внимание популярни модели и представиха своите модни колекции.
Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors

Кецове Michael Kors
Заедно с"Кецове Michael Kors" също четат: