• (20-04-2015, 08:20)   
 •   0   
 •  472 
Широка периферия шапка

Широка периферия шапка - стилен и функционален аксесоар, който със сигурност трябва да присъства в гардероба на всяка жена. Следователно, ако и вие още се колебаете необходимо такова придобиване, долу на съмнение, още повече, че последните няколко години шапка с широка периферия уверено се задържа в списъка на модните тенденции.

С какво се носят широкополую шапка?


Разбира се, шапка трябва да могат да носят, а също и правилно да изберете формата и цвета, и това са причините, поради които много жени не се решават на смели експерименти. Тъй като знаят, че този аксесоар при грешен избор не ще ги привлекательней, а, напротив, подчертават излишни килограми и коварно говори за нисък ръст. Въпреки това, съществуват общи насоки, които ще помогнат да се избегнат грешки при създаването на женственных и елегантните аранжименти:

 • Някои хора вярват, че жените широка периферия шапка е прерогатив на снажен и висок млади дами, но ако се вдигне на полето нагоре и затегнете ги тулье с помощта на декорация, а след това аксесоар перфектно ще се впишат в образа на миниатюрна дама.

 • Нататък ще се разберем с цветя. Едно хоби - блондинка в черна широка шапка, също светловолосым момичета в лице шапка, сиво, кафяво, червено, син цвят. Шатенки и брюнетка на практика са неограничени в избора на цветова палитра, а ето рыжеволосым красавицам по-добре да се откажат от червено на убора.

 • Въпрос, отколкото да носят женски широкополую шапка, предполага много различни варианти, в зависимост от общата стилистика и повод. Така, слама широка периферия шапка страхотно изглежда с дълги години сарафаном, рокля, пола-макси, с панталони и дори с дънки. Текстилна шапка "подружится" с блузкой, панталони-клеш или кратък платьицем, допълни ансамбъл по-добре обувки с високи токчета. И двата варианта са добри за създаване на ежедневните образи, извънградски пътувания и почивка.


 • Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка

  Широка периферия шапка
  Заедно с"Широка периферия шапка" също четат: