• (20-04-2015, 08:20)   
 •   0   
 •  598 
Шапки отново излезе на пик на популярността. Изискан, оригинални и практични - те са истинско спасение за съвременните модата. Ако вие търсите изискана и елегантна прическа, то тогава обърнете внимание на марката Гримуар, който от една година се радва модата страхотни шляпками.

Видове шапки Гримуар • Велурени модели . За производството на тези шапки фирма Гримуар използва само висококачествен велур на световно известната марка TONAK. Този мек, приятен на допир материал, произведени почти ръчно от естествен пух от заек. Всички шапки Гримуар се различават оригинални, добре обмислен дизайн. Внимателно балансирана цветова гама позволява да изберете модел под всяка tsvetotip външен вид : контрастная или спокойна "зима" е светъл или претопени "лято" и други. Мекотата на тъканите правилно и хармонично се съчетава с нежна женска кожа, изгодно набляга на всяка възраст.

 • rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/golovnye_ubory_grimuar1.jpg">
  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар


 • Вълнени шапки Гримуар . Много жени и зимата не е защита на главата ми, точно защото не могат да намерят подходящия за тях прическа. Шапки, които са покрити с рафтове, магазини, отиват далеч не всички и не при всеки повод. А тези вълнени шедьоври - истинска находка! Материал има по-тънък, за неактивния сезон, и по-здраво - за студения сезон.

 • Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар


 • Сламени модели . Тези шапки Гримуар всяка година причиняват неподправеното възхищение покупательниц. В бижута дизайнерите надминават себе си: раковини, пера, стеклярус, органза, шифон и крепдешин, кристали и копринени панделки, щипки, игли и цветя. Сламки за тези модели да се използва като естествена (ориз, билкова, рафиа или синамей), така и изкуствената. Фасоны има за различни поводи - от романтична разходка на брега на морето до гала приеми и сватби.

 • Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар


 • Шапки и украшения за ободке . Това е отделна, изключително декоративен вид шапки. За ежедневието е особено подходящо той няма да, въпреки това е добре и е подходящо за партита, костюмированного бала, фотосесия или изпълнения.

 • Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар  Колекция Гримуар "Носталгия по красотата на"
  Экслюзивные модели от тази линия са създадени фирма, заедно с известния мэтром мода Вячеславом Зайцевым и дизайнер Татяна Семендяевой. Много от тях сякаш са от началото на XX век. Тук много модели клош, богато декорирани бродерия, инкрустации от кадифе, сатен, дантела и други скъпи тъкани. Всяка от тях изглежда като истинско произведение на изкуството.
  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар


  Не им отстъпва по красота и уникалност и авторско барети Гримуар. Това е дизайнерски образци, направени по поръчка за най-удивителни събития. Ярки и луксозни, те ще станат достойни за допълнение на своята чаровна домакиня.
  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар

  Шапки Гримуар
  Заедно с"Шапки Гримуар" също четат: