• (20-04-2015, 08:21)   
  •   0   
  •  382 
Вязаный орар - това е една отлична алтернатива и широк шарфу и строги елегантни шалове. Този аксесоар ще се превърне в стилно допълнение всеки женски образ.

Модни възли тайна


Днес, разнообразие от модели трикотажни палантинов води само до объркване. В края на краищата е продукт много красиво и да направи категоричен избор е много трудно. Можете да изберете прекрасен аксесоар, фабрично производство или закупуване на модерен вязаный орар ръка-мейд с оглед на всички свои желания в индивидуален стил. Въпреки това, стилисти отделят най-популярните модели, които със сигурност ще чувство за стил и добър вкус на своите домакини:
Деликатен вязаный орар . Модели на ажурна за най-уместни в продуктите са ръчно изработени. Точно в палантинах ръка-мейд ажурни шарки, уникален и подчертани. Така че любительницам оригинални и нестандартни решения деликатен вязаный орар е най-подходящ.
Crochet тайна

Crochet тайна

Crochet тайна


Вязаный орар-трансформатор . Модели, способни да трансформират в различни видове аксесоари и елементи от гардероба се радват на голямо търсене на модата. Широки възли тайна-трансформатори може да се носи като аксесоар на главата и шията, така и във вид на жилетка, пелерини или пончо. Този необикновен продукт ще запази не само място в гардероба си, но също така и на вашия бюджет.
Crochet тайна

Crochet тайна

Crochet тайна


Орар от вязаной норка . Най-модни и красиви тайна, представени от кожа прежда. Голяма популярност са придобили норковые модели, така че те дизайнерите обръщат най-голямо внимание. Орар от вязаной норка перфектно подчертават вашият статус и добър вкус, а също така ще бъде модерен допълнение общо начин. Такъв модел може да се използва както за ежедневието лъкове, така и за тематични съоръжения, например за сватба. В никакъв случай орар подчертае чувство за стил и спазване на модните тенденции.
Crochet тайна

Crochet тайна

Crochet тайна
Заедно с"Crochet тайна" също четат: