• (20-04-2015, 08:21)   
  •   0   
  •  586 
Деликатен шал

Често са красиви аксесоари и допълнения стават същата връхната точка на цялото изображение. А ако тези елементи са все още и на необичайни и уникални, то тогава цялата лук гарантирано ще стилен и неповторим. Така днес голяма популярност са придобили различен вид на шалове. Да се подчертае женственост, нежност и изтънченост, най-добре ще ажурни красиви шалове. Този аксесоар ще даде образа на свежест и индивидуалност, дори лошото време. Необичайна ажурная задължителен получава се като спици, така и на една кука. Така че разнообразие от трикотажни ажурных шалове дава възможност да се направи подходящ избор, като се има предвид личните вкусови желания. Въпреки това, стилисти отделят най-популярните модели, които ще покажат чувство за стил и принадлежността на модата:
Дълъг деликатен шал . Дълги модели ажурных женски шалове са популярни, както в студения сезон, така и топъл период. Всичко зависи от вида на преждата и начина на плетене. За студено време обикновено се използват дебели вълнени, акрилни, ангоровые или мохеровые направления. За да аксесоар е топло, мастерицы избират ажурни шарки - шиш, араны. В топлия сезон, актуални става деликатен шал от фина памучна или копринена прежда. Красиви накиды и издължена линия ще украсят необичаен вязаный модел.
Деликатен шал-бактус . Вязаный шал-klondike solitaire - чудесна възможност да допълнят стилен младежки начин. Ажурная задължителни в такъв модел ще добави банда лук оригиналност. Именно такъв аксесоар ще ви помогне да се открояват от тълпата модерен младежта.
Деликатен шал-снуд . Шал-снуд - една от най-модерните модели. Такъв вариант ажурного бижута ще ви помогне стилно да допълнят целия образ, а също и предпазва от замръзване. Деликатен шал-снуд - отлична алтернатива на кит от шапка и шал.

Модерен цвят за ажурного шал


Днес е популярно да се създават светли и лъскави снимки. Наситени цветове ажурного шал ще помогне да се разреди скучен бизнес образ, или ще се превърне в красиво допълнение за скромните модата, които не обичат особено се открояват. Обаче и голямо търсене се радва деликатен бял шал. Именно белият цвят в такъв продукт и се подчертава, нежност и финес вязаного аксесоар. Класически нюанс можете също така да замени пастелни тонове на розово, бежово, млечен цветове, ако това се изисква образ. А космати ресни перфектно хармонира с ажурна вискозни, допълват модерен лук безукоризненностью.
Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал

Деликатен шал
Заедно с"Деликатен шал" също четат: