• (20-04-2015, 08:22)   
  •   0   
  •  509 
Шал от мъниста

Не е тайна, че всяко момиче обича оригинални и са на изключителни неща. Допълващ начин на стилен аксесоар, може да се направи в ансамбъл жар и подправка на всяко облекло. Една от тези части може да се превърне в клондайк от мъниста. Този изключителен малко нещо може да изпълнява ролята на украса, в края на краищата, преливащи се цветове, мъниста или стеклярус очарова своите изглед, за привличане на вниманието на околните.

Плетени кърпи от мъниста


Особената ценност на този мобилен аксесоар придава фина ръчна работа и оригиналността на продукта. Далеч не всяка модата да се съгласят да прекарат доста време, за да пресъздаде такъв шедьовър. Въпреки това, резултатът си струва. Шампанско кърпи добре ще се побере, както в ежедневието, така и за празничен имидж. Например, стилен и изискан дама е идеален модел, направени от малки мъниста, с добавка от перли и кристал. Плавни линии и нежни тонове подчертават женствеността и крехкост обладательницы това украса. Бизнес дамите трябва да се обърне внимание на монохромна негромоздкие изделия. Или пък чудесна алтернатива може да стане по-дълги шал в черно-бял цвят.
Отправяйки се на почивка или важно събитие, струва си да погледнем по-отблизо на продукт, украшенному допълнителни елементи. Например, това може да бъде цвете, изработени от същите мъниста или друг материал. Но ако до косынке вземете подобна гривна, а след това възхитените погледи завистлив ще ви дам осигурени.
Любительницам ярки цветове ще са по душата на изделия наситени тонове. Това могат да бъдат лъскави неонови нюанси. Или това може да бъде клондайк пасианс, направени във формата на дъга. Това решение не само ще привлече към себе си вниманието на околните, но и да споделят целия радост, топлина и море от положителни емоции.

Как да се носят косынку от мъниста?


Въпреки интересно име на тази красива украса, кърпи, които се носят не на главата, а, като цяло, в областта на шията. Благодарение на изобилието на техники за тъкане, бижута могат да бъдат както малки, така и достатъчно обемни. В повечето случаи колиета-шал от мъниста повязывается по такъв начин, че остър ръб, се намира на предната страна на шията или в зоната на деколтето, ако моделът е с подходяща дължина. Но при умелото подхода на този аксесоар може да се носи и като пеперуда-вратовръзка . Но за този продукт трябва да се правят на малки топчета, благодарение на което косынку ще бъде по-лесно да завърже на възел.
Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста

Шал от мъниста
Заедно с"Шал от мъниста" също четат: