• (20-04-2015, 08:22)   
  •   0   
  •  332 
Шифоновая клондайк

Всяка жена знае, че за създаване на хармоничен начин не е достатъчно само да се носят в себе си някаква малка го, който красиво ще завърши ансамбъл. Аксесоари макар и не главен елемент, но, въпреки това, именно те са способни да придадат на жар заедно и подчертават чувството за вкус и стил на вашата обладательницы. Сред изобилието от различни видове, особено популярни са шифоновые кърпи, които през този сезон ще се счита за модерен елемент от гардероба.

Дамски шал от шифон


Все по-често в модните подиуми за да можете да видите модели, които са по някакъв начин намират приложение този мобилен аксесоар. Благодарение на своята лекота и airness е незаменим нещо в топлото време на годината. С негова помощ можете да създадете романтично настроение или да се върнете назад през 40-те години, когато кърпи бяха писък на модата. Например, носенето лесно рокля с големи цветен принтом не забравяйте и прическа. Тя не само ще даде образа на девчачьей невинност и женственост, но и предпазва от излагане на пряка слънчева светлина.
За тези, които изпитват носталгия по миналото, ще са по душата на стил ретро. Например, като се вязаный жилетка с ръкави с дължина до лакътя, пола миди с гънки, украсени в ярко-жълт колан, може да получите на класа, но просто ансамбъл, който едва ли ще привлече вниманието на някого. Но, ако се допълни с начин на годишна шифоновой косынкой, черни кръгли очила и оригинална прическа, възхитените погледи на околните са гарантирани.
Този аксесоар се вписва идеално в период извън сезона, когато вече не е горещо, но все още не е студено. Идеално допълнение към него ще се превърне в елегантна пелерина, украсена със стилен сребрист колан с пайети. Освен шал ще предпазват главата и ушите от вятъра.
Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк


Как се носят летни косынку?
Въпреки факта, че платочек триъгълна форма се счита за седалище убором, въпреки това, дами са намерили и друго приложение на това заедно. На главата му може да се носи по различни начини. Например, в допълнение към класическия вариант, може да се използва като кърпа, като по този начин давайки на начина на докосване на дерзости. Косынку може да я огъвате в широка ивица и равенство шал обиколката на главата. Това изпълнение ще бъде ефектно изглеждат в комбинация с дълга коса, а момичето ще се превърне в истинска амазонкой. А ето безразлични към стила на пин-ъп без тази gizmos просто не се разбираме. Ярък пример за използването му е станала певица Риана.
Косынку може да се носи вместо шал, обвязывая им врата по този начин, за да остър край се намирал в зоната на деколтето. Ами и на плажа, тя ще се превърне в добра алтернатива на парео.
Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк

Шифоновая клондайк
Заедно с"Шифоновая клондайк" също четат: