• (20-04-2015, 08:23)   
  •   0   
  •  328 
Траурная клондайк

Траур се нарича външната проява на скръб, продуктът, който човек е в резултат на загубата на близките си. При всички съществуващи различия в култура, морал, начин на живот и отношение към смъртта на народи от различни раси имат общи традиции за погребение. Освен скръб, молитви, различни видове ограничения и воздержаний, кореспонденцията се проявява и в облеклото. В Европа дори има такова понятие, като траурная мода. Разбира се, скръбта кара човек да забрави за цялата външна мишуре, но в края на краищата похоронную церемонията все пак трябва нещо да облека. И гледам при това трябва да бъдат съответно.
Така е разработена исторически план на територията на страни от Европа и Азия, че основният цвят, определящ траурна стил, е черно . Екипировки, които се избират, за да присъства на церемонията сбогом с починалия човек, трябва да се различават скромност, сдържаност и простота. Рокли и поли директно намаляване на дължината на midi или макси, свободни панталони и глухи блузы и turtlenecks най-добре подходящи за тази цел, но в женски образ трябва да присъства и един аксесоар. Става въпрос за забрадка, накидке на главата , шарфе или косынке. Най-често жените използват най-новите. Дамски траурная klondike solitaire - незаменим атрибут. Особено, ако става дума за близки и роднини на починалия. Задължителен този прическа и по време на провеждане на церемонията на погребални услуги (в църквата или у дома - не е от значение). Ритуал клондайк отговаря на выдвигаемым до траурному начин изисквания. Освен това, тази прическа елиминира необходимостта от подобряване на косата, защото докосване до него се считат за проява на кокетства, а на погребението е абсолютно неуместно.

Видове траур косынок


Струва си да се отбележи, че християнската религия на определени изисквания за централния уборам не се излага. Всяка жена се предоставя право на свободен избор с оглед на вкус, вътрешното състояние и желания. Традиционен вариант - траурная шал в черен цвят от полупрозрачна тъкан или плътна дантела. Има едно неписано правило, гласящее за това, че плътността на материала, от който е направен траурна аксесоар, трябва да зависи от степента на родство я обладательницы с починалия човек. Колкото по-висока е, толкова по-плътен. Обаче малознакомым жени, тези, които присъстват на погребението на комбинация от обстоятелства (ескорт, задължително посещение, и така нататък), могат да се носят кърпи на други цветове. Разбира се, за принтованных ярки аксесоари и реч не може да бъде, но е тъмно-кафява, сива, синя или зелена косынку се удържа да не е забранено. Изключени в погребалните модни аксесоари с екзотични шарки в ярки цветове, но спокойно принт приглушенного оттенък се допуска, ако хармонично се вписва в погребален костюм.
Най-често срещаните видове материали, от които шият траурни кърпи, се считат за шифон, дантела, сатен и памук. Подобни тъкани при провеждане на церемония на погребението към себе си вниманието на околните, не се привличат. Напротив, такава клондайк изпълва начин на елегантност в съчетание със скръб. Черна траурная шал, подходящ за всеки начин, така че се смята за универсален. Една жена трябва да остане женствена във всяка ситуация, така че е позволено декор косынок под формата на ръчкам рисунки в тъмни тонове, ресни, рифленых ръбове или ажурна фактури тъкан. Въпреки некадърността на златни и сребърни бижута, конци същите цветове, вплетенные в основата на кърпи, изглеждат накратко, не контрастиращи разгледаме по-смело.
Ако планирате да съхранявате да е ден на траур в рамките на продължителен период от време, е да се избере такава косынку, която може да се пере, че тя не е загубила първоначалния си външен вид. След напускането на траур аксесоар се препоръчва да се съхранява на място, недостъпно място или да изгори. Заслужава да се отбележи, че и в това отношение жените се даде право на избор.
Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк