• (20-04-2015, 08:23)   
  •   0   
  •  439 
Траурная клондайк

Траур се нарича външната проява на скръб, продуктът, който човек е в резултат на загубата на близките си. При всички съществуващи различия в култура, морал, начин на живот и отношение към смъртта на народи от различни раси имат общи традиции за погребение. Освен скръб, молитви, различни видове ограничения и воздержаний, кореспонденцията се проявява и в облеклото. В Европа дори има такова понятие, като траурная мода. Разбира се, скръбта кара човек да забрави за цялата външна мишуре, но в края на краищата похоронную церемонията все пак трябва нещо да облека. И гледам при това трябва да бъдат съответно.
Така е разработена исторически план на територията на страни от Европа и Азия, че основният цвят, определящ траурна стил, е черно . Екипировки, които се избират, за да присъства на церемонията сбогом с починалия човек, трябва да се различават скромност, сдържаност и простота. Рокли и поли директно намаляване на дължината на midi или макси, свободни панталони и глухи блузы и turtlenecks най-добре подходящи за тази цел, но в женски образ трябва да присъства и един аксесоар. Става въпрос за забрадка, накидке на главата , шарфе или косынке. Най-често жените използват най-новите. Дамски траурная klondike solitaire - незаменим атрибут. Особено, ако става дума за близки и роднини на починалия. Задължителен този прическа и по време на провеждане на церемонията на погребални услуги (в църквата или у дома - не е от значение). Ритуал клондайк отговаря на выдвигаемым до траурному начин изисквания. Освен това, тази прическа елиминира необходимостта от подобряване на косата, защото докосване до него се считат за проява на кокетства, а на погребението е абсолютно неуместно.

Видове траур косынок


Струва си да се отбележи, че християнската религия на определени изисквания за централния уборам не се излага. Всяка жена се предоставя право на свободен избор с оглед на вкус, вътрешното състояние и желания. Традиционен вариант - траурная шал в черен цвят от полупрозрачна тъкан или плътна дантела. Има едно неписано правило, гласящее за това, че плътността на материала, от който е направен траурна аксесоар, трябва да зависи от степента на родство я обладательницы с починалия човек. Колкото по-висока е, толкова по-плътен. Обаче малознакомым жени, тези, които присъстват на погребението на комбинация от обстоятелства (ескорт, задължително посещение, и така нататък), могат да се носят кърпи на други цветове. Разбира се, за принтованных ярки аксесоари и реч не може да бъде, но е тъмно-кафява, сива, синя или зелена косынку се удържа да не е забранено. Изключени в погребалните модни аксесоари с екзотични шарки в ярки цветове, но спокойно принт приглушенного оттенък се допуска, ако хармонично се вписва в погребален костюм.
Най-често срещаните видове материали, от които шият траурни кърпи, се считат за шифон, дантела, сатен и памук. Подобни тъкани при провеждане на церемония на погребението към себе си вниманието на околните, не се привличат. Напротив, такава клондайк изпълва начин на елегантност в съчетание със скръб. Черна траурная шал, подходящ за всеки начин, така че се смята за универсален. Една жена трябва да остане женствена във всяка ситуация, така че е позволено декор косынок под формата на ръчкам рисунки в тъмни тонове, ресни, рифленых ръбове или ажурна фактури тъкан. Въпреки некадърността на златни и сребърни бижута, конци същите цветове, вплетенные в основата на кърпи, изглеждат накратко, не контрастиращи разгледаме по-смело.
Ако планирате да съхранявате да е ден на траур в рамките на продължителен период от време, е да се избере такава косынку, която може да се пере, че тя не е загубила първоначалния си външен вид. След напускането на траур аксесоар се препоръчва да се съхранява на място, недостъпно място или да изгори. Заслужава да се отбележи, че и в това отношение жените се даде право на избор.
Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк

Траурная клондайк
Заедно с"Траурная клондайк" също четат: